Cicipas: "Redovno se testiram na korona virus, želim da vidim da li sam na 100 odsto"

Grk ima drugačiji metod od Zvereva

  • 4
Stefanos Cicipas

Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Australijan open ide iz krajnosti u krajnost, pa je tako nakon proterivanja Novaka Đokovića, iako je imao svu potrebnu medicinsku dokumentaciju da igra u Melburnu, procurilo da su pustili zaraženog igrača da uđe u zemlju, dok sada ne testiraju igrače, iako su slobodni da rade šta hoće i da se kreću gde god požele, a trenutno je u Melburnu veliki broj slučajeva korona virusa.

A onda je obelodanjeno i da se igrači ne testiraju, a Zverev veruje da bi bilo mnogo slučajeva ako bi se nešto tako uradilo. Zbog toga je Nemac odlučio da ne ide nigde osim hotelske sobe i treninga, pa je tako napravio svojevrstan karantin za sebe.

Sa druge strane Stefanos Cicipas ima drugačiji metod, što je otkrio nakon što je upitan na konferenciji o razmišljanju Zvereva povodom ovog pitanja. On ističe da se redovno testira brzim antigenskim testovima kako bi pokazao odgovornost i uverio se da je na 100 odsto svojih mogućnosti.

- Odgovornost je kod svakog pojedinačno da se testira sam da vidi da li je pozitivan. To je slučaj sa mnom, radim nekoliko brzih antigen testova kako bih video da li sam pozitivan ili ne. To je odgovornost i to je nešto što moram da vidim, takođe i da vidim da li sam 100 odsto. S vremena na vreme radim to - rekao je Cicipas.

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miile

    20. januar 2022 | 15:17

    Prepotentni narcisu živeo mi 100 godina i večito bio drugi

  • Luka

    20. januar 2022 | 16:28

    Mogao bi testirati i svoju pamet, vazda bi dobio negativan rezultat.

  • Saveta

    20. januar 2022 | 16:16

    Ama jbš koronu pregledaj ti glavu u kakvom je stanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA