≫ 

Kirjos zanemario Đokovića: "Većina igrača na turu bi vam reklo da je Medvedev najbolji igrač na svetu!"

Njih dvojica su odigrali odličan meč u Melburnu

  • 3
Nik Kirjos

Printskrin: Eurosport

Australijski teniser Nik Kirjos pružio je dobar otpor, ali nije uspeo da spreči Danila Medvedeva da ode u treću rundu Australijan opena. Upitan o performansu Rusa, on je rekao da bi većina tenisera upravo njega imenovalo za najboljeg u ovom trenutku, a ne Novaka Đokovića kao što ATP lista govori.

- Sada da pitate, većina igrača sa tura bi vam reklo da je on trenutno najbolji igrač na svetu. Održava nivo igre, prilično je konstantan. Koji god da je rezultat, ostaje u igri. Moram da priznam da sam dao sve od sebe, servirao sam stalno jako. Zadovoljan sam kako sam odreagovao posle korone, mislim da je on fenomenalan igrač i nemam zbog čega da bude nezadovoljan.

Nik voli da igra na glavnom terenu u Melburnu.

- Rod Lejver je nešto specijalno. Znam kako se odvija život, ima uspona i padova, nijedan momenat ne uzima za zagarantovano. Bilo mi je jasno da meč prilazi kraju i gledao sam okolo, oduševljeno. Gledao sam tu mečeve kad sam bio mali, zamišljao da ću jednog dana igrati na njemu i postala je stvarnost.

Medvedev se gadno naljutio na publiku, a to nije krio ni nakon susreta.

- To je posao sudije da utiša publiku, jer niko ne dolazi da gleda sudiju kako igra tenis. Tako da... Da, to je njegov posao i da prati situaciju. Ipak, mislim da je publika bila sjajna, to jeste sport. Shvatam da je ovo gospodska igra, ali morate da očekujete to.

Kirjos tvrdi da planove nema

- Ne gledam uopšte unapred. Uopšte ne gledam šta će da se desi u mesecima pred nama, sada mi je na pameti da odem na večeru sa mojim timom. Kao što sam rekao, ne znam... Verovatno ću planirati da igram, ali ne znam - zaključio je Kirjos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA