≫ 

Skandiranje "Novak Đoković" na ulicama Buenos Airesa: Argentinci stali uz Srbina

Posle Paragvaja i iz Argentine stiže podrška za najboljeg tenisera sveta

  • 12
Novak Đoković, Buenos Ajres Printskrin: Youtube/Daquis

Veliki deo planete se budi i diže glas protiv nepravde koju je Novak Đoković pretrpeo u Australiji, gde je na pravdi boga deportovan iz zemlje, iako je imao svu potrebnu medicinsku dokumentaciju i ispravnu vizu.

Branio je Novak slobodu do kraja, ali protiv tiranskog režima u Australiji nije uspeo da se izbori, pa je proteran iz zemlje i onemogućen da brani titulu na Australijan openu i da napadne rekordnu 21. Grend slem titulu i postane po svim statističkim parametrima najveći svih vremena.

Ali, Novakova borba za slobodu nije prošla nezapaženo širom sveta. Na velikom protestu u Parizu je skandirano njegovo ime, gde su protestovali ljudi koji se protive obaveznoj vakcinaciji.

Predlog rezolucije o podršci Novaku Đokoviću našao se i u Skupštini Paragvaja, gde je jedan poslanik podneo takav zahtev, a Paragvaj nije jedina južnoamerička država u kojoj je Novak dobio podršku.

Naime, u Buenos Ajresu se redovno održavaju protesti građana protiv uvođenja obaveznih kovid propusnica, a pošto je Novak Đoković za njih postao jedan od simbola borbe za slobodan izbor, na protestu su bili i rekviziti posvećeni srpskom teniseru, dok se takođe moglo čuti i skandiranje njegovog imena i prezimena.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Da li to Španci čekaju Đokovića na Mastersu u Madridu? Osvanuli čudni posteri na ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. januar 2022 | 15:49

    Ceo svet polako biva Novak Djokovic,uzeli su mu slavu u Australiji ali ne mogu citave svetske pokrete koji koriste njegovo ime za slobodu i protiv tiranije,Nole cegevara 21 .veka

  • Soko

    20. januar 2022 | 16:40

    Svi koji su propagirali da će ga napustiti sponzori varaju se.Tek sad će da se otimaju za njega,samo treba da ostane dosledan svojih ubeđenja.Očito da je bez ličnih namera postao novi Će Gevara.Svaki naš ambasador treba da nađe u zemlji u kojoj je samo jednog parlamentaraca da iznese slučaj Đoković u svojoj skupštini.Svet jedva čeka da se neko oglasi protiv globalista.To će u velikoj meri povećati prodaju proizvoda sponzora u svetu.

  • Petar

    20. januar 2022 | 16:31

    Argentinci,divan narod,divna zemlja.Jedno od najlepsih iskustava u zivotu,sa tim ljudima i tom zemljom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA