≫ 

Kecmanović nakon najvećeg uspeha u karijeri: "Nisam se čuo sa Đokovićem, moramo mu ostaviti prostora"

Srpski teniser iskoristio na pravi način sprečenost Đokovića da nastupi na AO

  • 12
Kecmanović igra Grend slem života u Melburnu

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović rano jutros savladao je Italijana Lorenca Sonega rezultatom 3:1 i tako obezbedio prolaz u četvrtu rundu, što predstavlja njegov najveći uspeh u karijeri. Ipak, kako je sam rekao, pritiska nije bilo.

Kecmanović igra najbolji turnir u karijeri, a sve to nakon što ga je žreb u prvom kolu spojio sa Novak Đokovićem. Ipak, do tog susreta nije došlo iz svima znanog razloga, a otvoren žreb Miomir je iskoristio na najbolji mogući način. Baš zbog toga kaže da ne oseća pritisak.

- Trebalo je da igram u prvom kolu sa najboljim teniserom sveta, a evo me sada u najboljih 16. Igram bez pritiska, jer se osećam kao da mi je data druga šansa - istakao je Kecmanović, koji se očigledno pomirio sa sudbinom ispadanja u prvom kolu kad je video prvobitni žreb.

Rekao je i da se nije čuo sa Đokovićem, jer želi da ispoštuje njegov prostor za oporavak nakon svega doživljenog u Melburnu. Protivnik Kecmanovića u četvrtom kolu biće francuski teniser Gael Monfis.

 

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladebbrs

    21. januar 2022 | 09:57

    Samo skini medvedeva Ili zvereva,ko ti se pojavi na putu..I Bog da te vidi..Srecno KRALJU

  • Toma M

    21. januar 2022 | 08:39

    Bravo Kecmanovicu, napravio si podvig zivota.?! Tim pre, sto si osvetio DJOKOVIĆA, od tih tu nesrecnika koji misle da su Bogom dani?! Ima Srba, još koji će im zagorcati njihovu bahatost i osionost?! Ali sve na kulturan i pametan način?! Ti sada u 16,najboljih,ako da Bog da budes i u 8?!Svu srecu, pamet srpsku i ćud života,,, otresi i francuza?! SREĆNO!!!!

  • Helena

    21. januar 2022 | 09:00

    Ne pratim AO zbog Noleta. Ali, ako igra neki australijanac, dobro ga isprasi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA