Novakomrzac u žalosti: Ispao mu miljenik sa Australijan opena

Sebastijan Korda završio takmičenje u trećem kolu

  • 3
Sebastijan Korda Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je definitivno teniser koga američki novinar Ben Rotenberg ne podnosi, dok je potpuno suprtotno kada je u pitanju njegov sunarodnik Sebastijan Korda, koji mu je miljenik i koga najavljuje kao "narednu veliku stvar u tenisu".

Istina, 21-godišnji Amerikanac poseduje talenat, ali za ove godine i nije načinio toliko veliki uspeh, svega jednu ATP titulu i najviši rengink mu je 38. mesto, a trenutno je na 43. mestu.

Njega je sa 3:1 savladao Španac Pablo Karenjo Busta, koji je bio bolji sa 6:4, 7:5, 6:7, 6:3.

Rotenberg je o njemu pisao hvalospeve, ali sada može samo da žali, pošto će u osmini finala umesto njegovog miljenika igrati Španac, i to protiv Italijana Matea Beretinija, koji je imao paklen duel sa Karlosom Alkarazom, za koga se može iskreno reći da je naredna velika stvar u tenisu, jer sa 18 godina već pravi neverovatne rezultate i igra spektakularan tenis.

Rotenbergu su posle deportacije Novaka, što mu je bila glavna preokupacija dok se sve nije završilo, značajno opali komentari, retvitovi i lajkovi. Ali, s vremena na vreme ne propušta priliku da i dalje "potkači" ovu temu, pa je sada komentarisao i "deportaciju" australijske rudarske kompanije Rio Tinto iz Srbije, pokušavajući da poveže tu situaciju sa Novakom Đokovićem, iako nema nikakve veze jedno s drugim.

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA