Pogledajte kako je Monfis reagovao na pitanje što ne igra protiv Novaka, već protiv Kecmanovića

Francuski teniser priznaje da je situacija drugačija nego što bi bila da je broj jedan mogao da igra turnir

  • 0
Gael Monfis

Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Gael Monfis će u četvrtom kolu Australijan opena igrati protiv srpskog tenisera Miomira Kecmanovića. Harizmatični Francuz je pre žreba verovatno već planirao povratak iz Melburna nakon četvrtog kola, jer je bilo projektovano da igra protiv Novaka Đokovića, koga nikada u karijieri nije pobedio.

Đoković i Gael su igrali čak 17 puta i svih 17 puta je srpski teniser izašao kao pobednik, pa su novinari pitali Francuza kako se sada oseća kada pred četvrto kolo ne mora da igra protiv Novaka Đokovića, čije je mesto u žrebu zauzeo Miomir Kecmanović.

-Iskreno, sigurno da je drugačije, Novak je broj 1, uvek me je pobeđivao, nikada ga nisam pobedio. Gubio sam od njega, Rodžera i Rafe. Bez obzira na to koji Slem je u pitanju, gubio sam od tih velikih igrača. Ali, ko god da je u četvrtoj rundi, tu je s razlogom, biće veliki meč, bez obzira na sve. Ok, drugačije je, ali drugačije ne znači i lakše - odgovorio je Monfis, koji je svestan da ni Kecmanović neće biti "lak zalogaj".

Meč između Kecmanovića i Monfisa na programu je u noći između subote i nedelje ili u nedelju ujutro, u zavisnosti od rasporeda koji budu naknadno objavili organizatori.

Video: Da li to Španci čekaju Đokovića na Mastersu u Madridu? Osvanuli čudni posteri na ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA