≫ 

Nadal je skinuo majicu tokom meča, a mnogi nisu očekivali da ispod nje vide ovakav prizor

Španac se namučio u trećem kolu, ali je na kraju prošao u osminu finala Australijan opena

  • 28
Rafael Nadal

Foto: Aaron FRANCIS / AFP / Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal uspeo je da prebrodi tešku prepreku u trećem kolu Australijan opena, pošto je sa 3:1 savladao Rusa Karena Kačanova i obezbedio osminu finala, gde ga čeka  duel protiv Francuza Adrijana Manarina, koji je napravio iznenađenje i eliminisao prošlogodišnjeg polufinalistu Aslana Karaceva.

Nadal je odigrao svoj najbolji meč od kako se vratio na teren posle povrede stopala, ali ga je ruski teniser naterao da igra do krajnjih granica.

Zbog toga i ne čudi što je Nadal tokom meča morao da menja majice koje su bile potpuno mokre.

Fotoreporteri kraj terena su pažljivo čekali taj momenat, ne bi li zabeležili i ovaj detalj i Nadalove čuvene mišiće, po kojima je poznat godinama.

Međutim, sada je prizor bio nešto drugačiji, što je mnoge i iznenadilo. Naime, ako izuzmemo Nadalove ruke i bicepse koji se posebno izdvajaju, deluje da ostatak tela i nije toliko mišićav kao što je to nekada bio slučaj kada je bio u naponu snage.

Doduše, i sam Nadal je nedavno priznao da godine utiču na sve to, pošo će trećeg juna ove godine napuniti 36, kada su ga novinari pitali da kaže šta je pozitivno, a šta negativno u činjenici da je u tim godinama.

- Pozitivna stvar je da sam ostvario mnogo više nego što sam ikada sanjao i što sam proveo skoro 20 fantastičnih godina na turu. Ostalo, ne postoji ništa pozitivno. Sat otkucava i ne staje, kraj se približava, to je život i to treba prihvatiti. U smislu teniske karijere imate veliko iskustvo, ali ovde ne vidim pozitivan aspekt - rekao je Nadal, koji je posle pobede nad Kačanovim čak priznao i da je u poslednje vreme svaki dan pomišljao na kraj karijere.

Video: Nadal o Đokoviću: Žao mi ga je, ali mesecima je znao koji su uslovi! Sam je doneo odluku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111

    21. januar 2022 | 17:26

    Kolko le je puta izvadio gace iz (__;__)ta i kolko li je puta prste nabio u isto? Covek ima tikove i njegovo ponasanje je ozbiljan psihocki problem.

  • Dzo

    21. januar 2022 | 15:03

    Gadan u svakom smislu.

  • Mile

    21. januar 2022 | 17:45

    Nema više anabolika i steroida...zna se da je zbog toga pauzirao godinu dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA