Trener Hrvata hteo da se bije s Kirjosom ispred svlačionice: Umalo težak skandal na AO

Kondicionom treneru Mektića i Pavića teško je pao poraz

  • 1
Nik Kirjos, svlačionica Printskrin: Twitter.com/wwos

Nik Kirjos je ponovo u centru pažnje na Australijan openu! Iako je ispao u drugom kolu posle spektakularnog meča sa Danilom Medvedevim, on je i dalje jedna od glavnih zvezda u Melburnu.

Ovoga puta zbog dubl meča u kojem igra sa svojim velikim prijateljem i sunarodnikom Tanasisom Kokinakisom.

Kirjos i Kokinakis su napravili najveće iznenađenje u dubl konkurenciji, pošto su izbacili prve nosioce turnira, hrvatski par Mate Pavić - Nikola Mektić u meču koji je bio naelektirsan do maksimuma.

Australijski par je slavio sa 7:5(10), 6:3. Tokom meča su se Hrvati žalili na uslove za igru i publiku koja je ove sezone potpuno poludela i ide van okvira za teniske mečeve.

Ipak, mnogo veći skandal umalo se dogodio ispred svlačionice, kada je došlo do bliskog susreta između Kirjosa, Kokinakisa i kondicionog trenera Pavića i Mektića.

Kako je Kirjos napisao na svom Tviter nalogu, trener hrvatskog para je želeo da se obračuna sa njima, a razlog je očigledno pogađanje lopticom tokom meča, što je i sam Kirjos priznao na Tviteru.

- Samo da vas obavestim da je trener mojih rivala u dublu došao ispred svlačionice i pretio tučom. Tenis je mek sport, a sve zato što sam se pomerio i pogodio ih teniskom loptom - napisao je Kirjos, a na taj njegov tvit se nadovezao i Kokinakis.

- Čovek je umislio da je u pitanju UFC - poručio je Kirjosov dubl partner.

Da u ovim rečima ima istine, pokazuje i snimak ispred svlačionice, gde se može videti tenzija između Kirjosa, Kokinakisa i nekoga iz tima Mektića i Pavića.

Pored Kirjosa je bila i njegova nova devojka Kosten od koje se ne odvaja sa ovogodišnjeg Australijan opena, a kada vidite fotografije, jasno vam je i zbog čega je potpuno odlepio za njom.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA