Kecmanović dobio idealan termin za meč karijere protiv Monfisa

I ljubitelji tenisa u Srbiji neće morati da navijaju alarme kasno u noć

  • 4
Miomir Kecmanović, Salvatore Karuzo, Australijan open 2022

Foto: MICHAEL ERREY / AFP / Profimedia

Miomir Kecmanović će u nedelju ujutru od 8.30 igrati svoj meč karijere protiv Gaela Monfisa u osmini finala Australijan opena.

Ovo je Kecmanoviću ujedno i meč karijere, jer nikada do sada nije stigao ovoliko daleko na Grend slemu.

Njegov duel protiv Monfisa je poslednji po rasporedu na Džon Kejn areni i neće sigurno početi pre 8.30 po vremenu u Srbiji, a u zavisnosti od programa na ovom stadionu, može da počne i nešto kasnije.

Podsetimo, Kecmanović je trebalo u prvom kolu da igra protiv Novaka Đokovića, ali mu se nakon njegove deportacije "otvorio žreb", što je on i iskoristio pobedama nad Karuzom, Polom i Sonegom.

Ipak, Monfis će biti već znatno ozbiljnija prepreka, naročito što Francuz igra u vrhunskoj formi. Na AO je u prva tri kola bio maksimalan i nije izgubio set, dok je prethodno osvojio turnir u Adelejdu koji je bio priprema za prvi Grend slem sezone.

Sam Monfis je priznao na konferenciji za medije da je drugačije što neće igrati protiv Novaka, ali ističe da ko god je stigao do osmine finala, tu nije slučajno i da ga ne očekuje lak posao protiv Kecmanovića.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA