≫ 

Medvedev želi pomirenje sa Australijancima, posle vređanja, sad im se dodvoravao

Čas ih voli, čas ne voli

  • 4
danil medvedev Foto: twitter/Eurosport UK

Tanka je, izgleda, linija između simpatija i antagonizma između Danila Medvedeva i australijske publike, koji se čas vole, čas se "ujedaju". Trenutno su u "ljubavnom zanosu", nakon plasmana Rusa u narednu rundu Melburna.

A nije tako izgledalo pre samo dva dana...

Podsetimo, Medvedev je posle pobede nad Nikom Kirjosem u prethodnom kolu, bez dlake najeziku sasuo Australijancima na tribini poruke da "imaju mali koeficijent inteligencije"  i da bi "trebalo više da ga poštuju". Sve to je izrečeno kao reakcija na konstatntno zviždanje i provokacije kojima je bio izložen.

Ipak, "ratne sekire" su, zasad, zakopane.

- Nadao sam se da ćete danas biti malo blaži prema meni - obratio se Medvedev sa terena navijačima, odmah nakon pobede nad Van de Zanšulpom, pa nastavio da se "udvara" publici.

- Reći ću to ovako, lakše je igrati sa igračem iz Holandije nego sa igračem iz Australije u Australiji, u Melburnu. Svaki dobar odnos mora imati svoje uspone i padove, tako da mislim da je sve ovo u redu. Uzbudljivo je i stvarno je, neka veza ovde počinje da se uspostavlja - poručio je publici Rus i dobio pozitivne signale sa druge strane.

Ruski teniser je u istom obraćanju pokušao i sebe i publiku da uveri da ono što postoji između njih nije kratkog roka.

- Nije ovo kao "zdravo momci, dobro, kako god, vidimo se sledeći put", postoji neka veza. Nadam se da ću moći još mnogo godina da dođem ovde i kao što sam rekao, ne mislim da će biti samo dobrih trenutaka, ali se nadam da će ih biti više nego loših, inače veza ne bi uspela - rekao je na kraju Medvedev.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA