≫ 

Legenda zove Novaka na veliki turnir: "Nije prekršio nikakvo pravilo, ima pravo da se ne vakciniše"

Da li će se Novak odlučiti da nastupi u Roterdamu?

  • 14
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

I dok su se mnoge zemlje odlučile da spuste rampu sportistima koji su nevakcinisani, za takav korak se nije odlučila Holandija. Direktor ATP turnira serije 500 u Roterdamu, Ričard Krajiček tako je iskoristio priliku da pozove Novaka Đokovića da se takmiči u ovom gradu kasnije tokom februara.

Ipak, on ističe da nije Novaka kontaktirao lično posle svega što mu se desilo u Australiji, odnosno od kako je izgubio sudski spor sa Vladom ove zemlje i propustio prvi Grend slem u sezoni.

Turnir u Roterdamu na programu je za samo dve sedmice, odnosno od 7. do 13. februara. Jedina mana je što će se igrati pred praznim tribinama, jer nije za očekivati da će i ta mera biti "olabavljena" u Holandiji.

- Novak obično ide na skijanje u februaru, da se oporavi od Australijan opena. Mi se držimo pravila holandske vlade, a Đoković nije prekršio nijedno pravilo, tako da je dobrodošao i on to dobro zna. Takođe se trudim da nemam mišljenje o tome što mu se dogodilo, svako je slobodan da odluči o vakcinaciji, to je njegov izbor - rekao je Krajiček.

U Roterdamu će, interesantno, učestvovati čak 11 od 20 najboljih igrača na svetu u ovom momentu uključujući i Danila Medvedeva, kao i Gaela Monfisa sa kojim sutra igra naš Miomir Kecmanović za četvrtfinale Australijan opena.

Prošle godine titulu u Roterdamu je uzeo Andrej Rubljov, dok je Đoković poslednji put učestvovao u Roterdamu sada već davne 2010. godine.

Video: Duhoviti Crnogorac opet naleteo na Novaka: Vidiš šta se desi kad snimiš vic sa mnom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    22. januar 2022 | 20:40

    Bravo za Krajceka ,tako se odnose pravi Sportisti sprema svojim kolegama,,,svako za sebe odabere ono sto misli",zato NOVACE ISPOSTUJ KRAJCEKA

  • Baki

    22. januar 2022 | 20:34

    Bravo za Holandeze

  • Lazar ZG

    22. januar 2022 | 20:31

    Top, i trebao bi Nole da učestvuje, dobro bi mu došlo…👏👏👏💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA