≫ 

Grickao nokte, čačkao nos: Nadal se unervozio na konferenciji, tražio i vodu

Španac privukao pažnju svojim telesnim manifestacijama tokom razgovora sa predstavnicima medija u Melburnu

  • 12
Rafael Nadal

Printskrin: Youtube/Rafa Nadal - King of Tennis

Španac Rafael Nadal je mic po mic dogurao do četvrtfinala Australijan Opena, što znači da je na samo tri pobede od toga da izbije na čelo liste najvećih tenisera u istoriji po broju osvojenih Grend slem pehara.

Nadal je posle borbe u tri seta savladao Francuza Manarina i u prilično dobrom raspoloženju čeka naredni izazov i nastavak takmičenja na kojem mu se nenadano otvorila velika prilika da se popne na tron, jer nema Novaka Đokovića.

Nadal je posle meča, na konferenciji za medije, izneo utiske o pobedi, o formi, i generalno o svom sveukupnom psihofizičkom stanju. Deluje i dalje vrlo oprezno, bez velikih reči i najava, baš kao što smo navikli od njega. Tokom razgovora primetna je bila i nervoza kod Nadala oličena u prepoznatljivim telesnim manifestacijama koje često ispoljava i na terenu. U nekoliko navrata je rukom dirao lice, nos, usta, uši, grickao nokte...

U jednom trenutku mu je bila jako potrebna voda, pa se, ne mareći što mu baš u tom trenutku novinar postavlja pitanje, osvrtao u potrazi za flašicom dok je nije dobio.

Pogledajte u nastavku kompletnu konferenciju za medije Rafaela Nadala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA