≫ 

"Moram u WC, a ne date mi, ovo pravilo je glupost": Medvedev ljut na organizatore AO

Ruski teniser je imao još jednu interesantnu konferenciju za medije

  • 13
Danil Medvedev Printskrin: Youtube/Australian open TV

Prvi nosliac Australijan opena u izostanku Novaka Đokovića, Danil Medvedev, imao je u osmini finala prvu ozbiljniju prepreku, pošto je sa 3:1 savladao Maksima Kresija iz Amerike uz ozbiljnu borbu na terenu.

Medvedev je tokom meča i prozivao rivala, a potom se u izjavi za Eurosport pokajao zbog toga, ali je bilo evidentno tokom meča da je vidno nervozan.

To je potvrdio i na konferenciji, gde je objasnio i razlog rasprave sa sudijom i supervizorom.

Naime, kako je Medvedev objasnio, nije mu dozvoljeno da ode do toaleta u pauzi između gemova kada je imao fiziološku potrebu, već je morao da traži "toalet brejk", a ujedno je želeo i da se presvuče kasnije, a ne odmah posle prvog seta. Kako je objasnio, to je i jedan od dodatnih razloga nervoze i prozivke na račun rivala.

- Nisam se osetio najbolje danas iz nekoliko razloga. Znam da na 35 stepeni moram da se presvučem posle drugog seta, jer ću biti mokar, moram da presvučem šorts, majicu, čarape... Ne vidim nikakvu logiku u ovom pravilu, rekao bih da je potpuna glupost. Moje telo je tražilo da uriniram posle prvog seta. Pitao sam organizatore i supervizora da li mogu sada kada je promena, da otrčim do toaleta za minut i po koliko imam i da uriniram. Jer mi je potrebno za kasnije da iskoristim toalet pauzu, i imao bih još jednu ukoliko dođe do petog seta. Rekli su, "ne, to mora da se broji". To je glupost. A ono što ste videli posle, bila je posledica toga i izvinjavam se Maksimu na tome - rekao je Medvedev.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    24. januar 2022 | 16:43

    Zato, pamet u glavu i drži se Đokovića nesretniče. Ti si naš, samo te treba malo istresti iz gaća da bi shvatio. Bićeš uvijek trn u oku zapadnom svijetu, ali, dok ti shvatiš, vakat u penziju.

  • Ahaha

    24. januar 2022 | 17:26

    Što se mene tiče; mogao si to odraditi po prvim redovima, bolje nisi ni zaslužili.

  • Lord

    24. januar 2022 | 16:24

    Nije fer igrac,provocirao protivnika,smucio mi se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA