≫ 

"Vodite ga odatle": Vilander dao savet Cicipasu šta mora pod hitno da uradi

Sa Šveđaninom se složio i Tim Henman koji smatra da je otac grčkog tenisera u loži veliki problem za njega

  • 0
Stefanos Cicipas

Foto: Tanjug/AP

Bivši Grend slem šampion Mats Vilander pozvao je oca Stefanosa Cicipasa da prestane da daje savete na terenu u korist razvoja svog sina!

Apostolos Cicipas je deo tima 4. reketa sveta koji je u ponedeljak izborio plasman u četvrtfinale Australijan opena, ali je Stefanos protiv Tejlora Frica dobio tehnički prekršaj zbog poteza njegovog oca.

Naime, davanje saveta na terenu nije dozvoljeno na ATP turu, a Cicipas je pored toga što je opomenut u četvrtom setu protiv Frica, dobio prekršaj i na ranijem duelu protiv Benoe Pera. Sudija je Cicipasu na kraju četvrtog seta protiv Frica rekao da razgovara sa svojim ocem i kaže mu da prestane ili će dobiti još jedan prekršaj.

- U jednom trenutku njegov otac mora da ode odatle. Neka Stefanos sam shvati stvari. Možete pravilno sve da pređete pre ili posle meča, ali tokom istog teniser sam mora da rešava svoje probleme - rekao je Vilander u studiju Eurosporta, dok se njegovi rečima priključio i Tim Henman:

- Stefanos će postati bolji igrač ako to sam reši. Ako uvek ima tatu da mu na uvo govori gde da ide i beži, mislim da se neće razviti.

Cicipas će se za plasman u polufinale boriti protiv 11. nosioca Janika Sinera, dok je Frica dobio u pet setova. Amerikacnu nije pomoglo ni to što je sa tribina imao vrelu podršku u vidu svoje devojke Morgan Ridl.

Video: Novak se vratio iz Crne Gore u Beograd: Đoković se provodio u kafani na rođendanu Olge Danilović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA