≫ 

Galeb spasio lepu teniserku koja se uplašila bube: Luda scena na Australijan openu

Nezvani gosti nakratko prekinuli duel između Arine Sabalenke i Kaje Kanepi

  • 0
Arina Sabaljenka, galeb, ptica, buba, Australijan open 2022 Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Druga teniserka sveta Arina Sabalenka završila je takmičenje u osmini finala Australijan opena, pošto je poražena od veteranke Kaje Kanepi posle prave drame u tajbrejku odlučujućeg seta.

Ovaj meč obeležila je i bizarna scena, kada se u jednom momentu na terenu pojavila buba i to na strani gde je bila Arina Sabalenka.

Beloruska teniserka, koja očigledno nije veliki ljubitelj insekata, pokušala je da je skloni reketom, ali je onda dobila iznenadnu pomoć.

Naime, na teren je doleteo galeb, koji je ščepao bubu i s "plenom" napustio Margaret Kort arenu.

Pogledajte i sami ovu scenu:

Inače, ovo nije bio prvi bizaran slučaj da ptica uleti na teren, pa je tako i jedan meč dublova morao da se prekine usred poena, jer je ptica letela iznad glava igrača.

Takođe, i insekti su imali svoj dan, pa je tako jedan preplašio skupljačicu lopte na meču Cicipas - Fric, pa je grčki teniser morao da interveniše i ukloni bubu sa terena.

Ali, jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada je leptir sleteo na glavu Janika Sinera dok je davao intervju posle plasmana u četvrtfinale. Mnogi su ovo protumačili kao simbol, jer je upravo prošle godine leptir tako sleteo na glavu Novaka Đokovića i Naomi Osake, koji su kasnije i postali šampioni Australijan opena.

Video: Novak se vratio iz Crne Gore u Beograd: Đoković se provodio u kafani na rođendanu Olge Danilović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA