Pogledajte kako je novinar podmuklo uvukao Novaka u sukob između Šapovalova i Rafe: I upalilo mu je!

Kanadski teniser imao jednu od najbutnijih konferencija za novinare

  • 4
Denis Šapovalov Foto: AP/Tanjug

Teško se Denis Šapovalov pomirio sa porazom od Rafaela Nadala, koji je na kraju slavio posle dramatičnog meča u pet setova. Kanađanin se bunio tokom meča, raspravljao se sa sudijom u više navrata smatrajući da pomaže Nadalu i omogućava mu dodatno vreme i kršenje pravila.

Kasnije je i na konferenciji izneo teške optužbe na račun Nadala, smatrajući da godinama unazad ima protekciju sudija.

Dok je u naletu emocija nizao burne reči, jedan novinar je iskoristio situaciju da prozivke ne budu svedene samo na račun Nadala, već je u čitavu priču uvukao i Novaka Đokovića i Rodžera Federera, pitajući da li smatra da igrači iz "velike trojke" imaju protekciju kod arbitara.

Zahuktalom Šapovalovu nije trebalo mnogo da nastavi ovu temu, ali sada uz uvučene Novaka i Federera.

- Sigurno. Poštujem i cenim sve što su uradili. Ali takođe i navijači... krenu da navijaju između prvog i drugog servisa. Mislim, poštujem sve igrače, ali to ne bi smelo da se dešava. Ako ste teniski navijač morate da znate da oba igrača imaju napore. Razumem sav uspeh, ali i vi dajete sve od sebe... Zašto aplaudirate između prvog i drugog servisa? To je tako nepotrebno.

- Ali sigurno. Mislim da bi sve moralo da bude mnogo ravnopravnije. Oni su neverovatni, toliko ih je teško dobiti, a ako im date i dodatnu prednost, svaki put je sve teže. Ne želim da oduzmem ništa od toga što su ostvarili, oni su veliki šampioni, legende ovog sporta. Ali kada izađete na teren, mislim da bi trebalo da svi budemo jednaki - zaključio je Šapovalov.

Video: Novak se vratio iz Crne Gore u Beograd: Đoković se provodio u kafani na rođendanu Olge Danilović

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. januar 2022 | 19:29

    Dao bi ja vama nagradu oko 1000 eura za prvo mesto pa da vidis kako bi igrao srcem. Ovako se bacate milionima a smeta vam sunce, teren ako nije glavni, ovom sljaka, onom trava...

  • Зимоњић Јанко

    25. januar 2022 | 16:36

    Ко губи има право да се љути.

  • Bhm

    25. januar 2022 | 18:09

    Kme?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA