≫ 

Novak uskoro ponovo na terenu? Iz Dubaija stižu najave da bi Đoković mogao da zaigra u Emiratima!

Turnir serije ATP 500 igra se u drugoj polovini februara

  • 15
Novak Đoković Foto: Profimedia/Steven Paston/PA Images

Velike vesti! Uskoro bismo mogli da gledamo Novaka Đokovića ponovo na teniskim terenima. Naime, najbolji teniser sveta učestvovaće na turniru serije 500 u Dubaiju, a prema informacijama koje stižu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ta vest će uskoro biti potvrđena na sajtu takmičenja.

To će ujedno biti prvi put da gledamo Novaka kako nastupa na nekom turniru posle havarije i haosa koji ga je zadesio u Australiji, gde su mu vlasti skandalozno ukinule vizu za boravak u zemlji.

On se u međuvremenu upravo preko Dubaija i vratio za Beograd, a prethodne dane proveo je uživajući u čarima koje nude naša zemlja i Crna Gora, gde je obilazio i brojne manastire kako bi se psihički oporavio i odmorio od svega.

Odluka o učešću na turniru nije još objavljena ni na sajtu Novaka Đokovića, koji se redovno ažurira, ali situacija bi mogla da bude jasnija uskoro. Kako se navodi u tamošnjim medijima, na turniru će učestvovati još osmorica igrača iz najboljih 20 na svetstkoj listi, a imena se čuvaju u tajnosti.

Đoković je nebrojeno puta bio šampion Dubaija, a poslednji put pre dve godine kada je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa rezultatom 6:3, 6:4. Pre toga je trofej podizao 2013, 2010. i 2009. godine. U finalu 2015. godine je poražen od Rodžera Federera.

Turnir na obalama Persijskog zaliva igraće se od 14. do 26. februara.

Video: Novak snimljen na rođendanu majke Dijane: Nasmejan u krugu porodice posle torture u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA