Zvanično: Novak prijavljen za turnir, glavni rival mu je licemer koji ga je prozivao

Napašće Novak rekordnu šestu titulu u Dubaiju

  • 4
Novak Đoković Foto: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

Najbolji teniser Novak Đoković uskoro bi mogao da se vrati na teren. Ono što se najavljivalo iz Dubaija, sada je i ozvaničeno listom prijavljenih učesnika za ATP turnir u ovom gradu koji je iz serije 500.

Novak je kao prvi reket sveta ujedno i prvi nosilac turnira, dok će drugi biti Andrej Rubljov, šesti teniser sveta, koji je rano ispao sa Australijan opena i koji se posebno istakao prozivkama na račun Novaka dok je on bio zatočen u Australiji, iako je kasnije priznao i da je on lično ušao u Australiju zaražen korona virusom.

Koliko će turnir biti jak govore i ostala imena koja će biti među osam nosilaca. Tu su Feliks Ože Alijasim, Janik Siner, Hubert Hurkač, Denis Šapovalov, Aslan Karacev i Roberto Bautista Agut.

Doduše, to što se neko nalazi na listi ne znači i da će definitivno na kraju učestvovati, ali je gotovo sigurno da ćemo Novaka gledati na turniru koji je na programu od 14. do 26. februara, koji je osvojio ovaj turnir pet puta i trenutno deli rekord sa Rodžerom Federerom, koji takođe ima pet pehara iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Video: Novak snimljen na rođendanu majke Dijane: Nasmejan u krugu porodice posle torture u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    26. januar 2022 | 11:05

    Oderi ih Nole sve...

  • Zaza

    26. januar 2022 | 14:51

    Neka ti BOG DA ZDRAVLJE I MIRNU GLAVU,a onda pocisti ih sve od prvog do poslednjeg ,da znaju ko je MOMAK SA BRDOVITOG BALKANA

  • milica

    26. januar 2022 | 13:27

    Puno mi je srce kada cujem da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA