≫ 

"Koliko glup treba da bude? Idiot!": Medvedev se žalio što na video bimu emituju lice rivala

Rusu je zasmetao sadržaj sa ekrana

  • 0
danil medvedev Foto: twitter/Wide World of Sports

Silne muke ima Rus Danil Mevdedev sa Feliksom Ože-Aliasimom u 1/4 finalu Australijan opena, jedva je uspeo da se sačuva od poraza u trećem setu, tad ga je spasila kiša, a i nastavak je bio hod po žeravici po favorita u ovom meču.

Pri rezultatu 2:1 za Kanađanina u setovima, i 2:1 u četvrtom setu, Medvedev je vidno nervozan seo na klupu i požalio se sudiji zbog smetnji koje ima usled video bima koji mu bije u lice.

Zapravo, konkretno mu je zasmetalo to što je u momentu kad je reternirao, na ekranu bio prikazan lik Ože-Aliasima što je poremetilo fokus Rusu, zbog čega je pridikovao sudiji, i nije birao reči.

- Treba da budeš jako glup pa da na ekranu koji mi bije u lice emituješ Feliksov lik dok ja reterniram. Koliko glup treba da bude? Idiot - obraćao se Medvedev sudiji, aludirajući očito na osobu koja je zadužena za sadržaj na video bimu.

Glavni sudija je potom pozvao nekog putem telefona, moguće da je tražio da se takve stvari više ne ponavljaju, kako bi uslišio žalbe nervoznog Rusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA