"Samo sam rekao, budi kao Novak": Medvedev oduševio i na konferenciji, imao poruku i za zviždače

Rus ponovo istakao da je inspiraciju za preokret u momentu kada se suočavao sa meč loptom imao u najboljem teniseru sveta

  • 6
Danil Medvedev Printskrin: Eurosport

Danil Medvedev je oduševio mnoge navijače u Srbiji iskrenim intervjuom koji je dao posle epske borbe u pet setova sa Feliksom Ože Alijasimom, koga je savladao iako se suočavao sa meč loptom.

Upravo to ga je pitao Džim Kurijer posle meča, šta mu je bilo u glavi dok se suočavao sa meč loptom, a on je otkrio da je tada pomislio na Novaka Đokovića.

To je ponovio i na konferenciji.

- Imao sam samopouzdanje. Pomislio sam šta bi najbolji teniseri sveta uradili da su na mom mestu. Ja sam takođe u njihovom društvu, ali još mlad i daleko od njih po Grend slem titulama. I kako sam skoro bio gotov, rekao sam sebi "samo budi kao Novak, pokaži mu da si bolji". Nije radilo svaki put, on je imao i meč loptu, ja sam pogodio prvi set, mogao sam da promašim, da napravim duplu grešku i onda ne bi radilo i verovatno ne bih ni rekao ovo, ali ovoga puta je radilo.

Upitan je zatim i o reakciji navijača koji su ga izviždali nakon što je pomenuo Đokovića, a Medvedev ističe da je bio iskren i da je pokušao to da prenese i navijačima.

- Oni su zviždali, ali opet, ja sam kao osoba iskren. Nekad ne mogu da pričam o svemu, nekada ne možete da kažete sve što mislite, ali ova reakcija... pokušao sam da budem iskren, da im kažem kako sam se osetio tokom meča. Ja volim iskrenost - rekao je Medvedev.

Video: Novak snimljen na rođendanu majke Dijane: Nasmejan u krugu porodice posle torture u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bv

    26. januar 2022 | 21:11

    Lepo od njega, sto Noleta uvek pominje u dobrom kontekstu. Svi oni u sustini znaju da je pocinjen veliki greh i velika nepravda prema velikom coveku i sportisti. Nole se postuje zbog svojih dostignuca i ona mu se ne mogu osporiti.

  • Kosta

    26. januar 2022 | 19:46

    Medvedev je super momak,bori se za sebe kao svako drugi a osim toga za sve igrace ima respekt a Novaka Posebno postuje.

  • GORANAC

    26. januar 2022 | 16:08

    Ti si jedan veliki ljigavac jado jedna. Novaku mozes samo da nosis torbu i rekete i da uzivas u njegovoj igri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA