Skandalozan snimak ministra koji je proterao Novaka iz Australije: Hok se javno "hvalio" da je rasista!

Na delu pomenutog snimka može se videti kako aktuelni Ministar za imigracije sa istomišljenicima uzvikuje neverovatne parole

  • 22
Aleks Hok Printskrin: Youtube/SBS News

Niko još ne može da se pomiri sa činjenicom da Novaka Đokovića nema na ovogodišnjem Australijan openu, a sve zbog odluke Federalnog suda i ministra za imigracije Australije, Aleksa Hoka da ga proteraju iz zemlje i da mu ukinu vizu.

Sve je više ljudi koji staju na stranu najboljeg tenisera sveta, iako su prošle gotovo dve sedmice od neverovatnog skandala, a iz dana u dan isplivavaju sve užasnije informacije o ljudima koji su doneli odluku da "proteraju" Novaka Đokovića iz Australije.

Naime, argentinski "La Nasion" spremio je svojim čitaocima ogroman tekst o Aleksu Hoku pod nazivom "Ko je ministar koji je proterao Novaka Đokovića?" u kojem se otkrivaju neki neverovatni detalji, pa čak i to da je kao mlađi bio rasista, homofob i da je uzvikivao se**ističke parole?!

Te 2002. godine, Hok je postao predsednik Mladih liberala i uspeo je da protera levo krilo partije koje je njome dominiralo pune 22 godine. Televizija "ABC" je tom prilikom emtiovala snimak Mladih liberala koji pevaju skandalozne reči.

- Mi smo rasisti! Mi smo s**isti! Mi smo homofobi! - može se videti na narednom snimku.

Zbog svega toga, možda i ne mora da čudi što je najbolji teniser sveta proživeo takav tretman u Australiji i što mu je na nehuman način oduzeta šansa da se na sportskom terenu izbori za pravdu i rezultat. A internet pamti sve, pa i ovakvo ponašanje Aleksa Hoka.

Video: Novak snimljen na rođendanu majke Dijane: Nasmejan u krugu porodice posle torture u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rizica

    26. januar 2022 | 23:20

    Cemu se cudite. Zna covek ko je, zna da su mu preci bili kriminalci i ubice, a on je rasista, sto i priznaje. Od loseg semena ne moze biti dobar plod.

  • Sibin

    26. januar 2022 | 23:11

    Nismo ni mi sjajni ali sam veoma srecan sto nisam deo tih degenericnih naroda!!!!

  • Kum

    26. januar 2022 | 22:50

    Takvi su svi politicari sa tog “krasnog” zapada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA