≫ 

Nik Kirjos je luda glava, pokazivao srednji prst svojim navijačima?!

Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti

  • 0
nik kirjos

Foto: twitter/TennisGiFs

Australijanac Nik Kirjos bio je u centru pažnje polufinalnog duela dublova na Australijan Openu, sa sunarodnikom Tanasisom Kokinakisom ostvario je veliku pobedu i plasman u meč za trofej, ali ni ovog puta, uprkos uspehu, nije moglo bez ispada ekscentrika grčkog porekla.

Kirjos je čak ušao u konflikt sa domaćom publikom koja je napavila sjajnu atmosferu i pomogla da australijski par ođe do pobede - u trenutku nervoze razbio je reket i pokazao im je srednji prst!

Njemu je zasmetalo to što su ga, slučajno ili ne, sporadično sa tribina ometali prilikom servisa, što je i dovelo do već opisane reakcije.

- Koliko puta? Koliko puta ovo treba da se desi da bi ti reagovao? Bacim lopticu uvis, a oni ne prestaju, i tako iznova, iznova, iznova, četiri puta već tako - požalio se Kirjos glavnom sudiji.

 

Po društvenim mrežama su kritikovali Kirjosa za dvostruek standarde jer je pr samo nekoliko dana, nakon jedne od pobeda sa Kokinakisom, hvalio tu istu publiku i buku kojom dekoncentriše protivnike. Sada, kada se i njemu desila ista stvar, negoduje i besni.

Na kraju, sve se dobro završilo po nestašnog Kirjosa, sabrao se i konsolidovao posle nervoze, uzeo pobedu i plasirao u veliko finale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA