≫ 

Postavljene skele u Marbelji: Novakova Vila od 10 miliona evra na leto postaje feng-šui raj

Srpski teniser angažovao top dizajnere i arhitekte da mu urede životni prostor po njegovom ukusu

  • 5
Novak Đoković

Foto: Profimedia/Backgrid UK, Nb1marbellarental.com, MN Press

Srpski tensier Novak Đoković dobar deo godine provodi u španskom rajskom letovalištu Marbelji, tamo i trenira, tako će biti i u narednim godinama, pa otud i želja da vilu koju je kupio doradi do kraja po svom ukusu i željama.

Biće to, sada je i to otkriveno, pravi feng-šui raj.

Španski sajt "Vanitatis" otkriva detalje vezane za renoviranje vile "Casa Perla" koju je naš teniser svojevremeno iznajmljivao za 8.000 evra nedeljno za vreme lokdauna, pa ubrzo, pošto mu se jako svidela, kupio za oko 10 miliona.

Ovaj list piše, a prenose i engleski mediji, da je Novak angažovao top dizajnere i arhitekte koji će se pobrinuti da bude sve onako kako je zamislio da se odradi.

I fotografije sa lica mesta pokazuju da su radovi uveliko u toku.

Unutrašnjost vile, koja gleda na letovalište Kosta del Sol, radnici su već razvalili i pripremili za dalju rekonstrukciju i adaptaciju. Vila inače ima devet soba, teniski teren, teretanu i kućni bioskop.

Kako radovi napreduju i trebalo bi da se finiširaju na leto, očekuje se da će Novak tada biti na imanju kako bi nadgledao završne radove, kojima će se vila oblikovati po feng-šui principima. Inače, oko zida kuće su već neko vreme postavljene skele, a trebalo bi da budu postavljeni prozori od plafona do poda u glavni apartman gde spavaju Đoković i njegova supruga Jelena.

Kupatila, kuhinje i đakuziji takođe će biti zamenjeni i uređeni u skladu sa feng šui praksama zasnovanim na konceptima pet elemenata, drveta, vatre, zemlje, metala i vode.

- Kada se radovi na renoviranju završe, "Casa Perla" će imati čisto feng šui stil - rekao je izvor lista "Vanitatis" upoznat sa detaljima.

Video: Dronom prikazano rajsko dvorište, kamere ušle u bioskop, SPA...Zavirite u Novakovu kuću u Marbelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Само ја

    27. januar 2022 | 13:21

    Јако ценим Новака и његову породицу, мислим да су заједно одрадили невероватне ствари и то је све за сваку похвалу, човек тиме може само да се поноси. Новак је, види се, везан за православље, а не знам како се то уклапа са елементима будизма, источњачке културе, па ето и тог фенг шуи уређења животног простора? Да ли то све може истовремено, баш ме занима шта на то каже православље.

  • Šumadinac

    27. januar 2022 | 12:35

    Prvo vakcina, pa ce sve ostalo biti lako... 😊

  • Vuk

    27. januar 2022 | 13:44

    Nole uživa, Noooooleeeee!!! Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA