Ona je dodatni razlog da navijate protiv Nadala: Da li će to ispoštovati i Australijanci?

Lepotica će biti na tribinama uz Beretinija

  • 6
Ajla Tomljanović

Foto: Instagram.com/ajlatom

Zahuktalo se u završnici Australijan opena, gde i mnogi srpski navijači s posebnom pažnjom prate ko će na kraju biti šampion muškog singla, jer to umnogome utiče i na Novaka Đokovića.

U anketi Telegrafa ogromna većina naših čitalaca izjasnila se da će navijati za Matea Beretinija, jer je to najbolja opcija po Novaka kada je u pitanju večna Grend slem trka, ali bi mu to pomoglo i da opstane na prvom mestu na ATP listi.

Beretini je pobrao simpatije srpskih navijača i zbog korektnog odnosa prema Novaku, kao i fer izjave koju je dao pred početak Australijan opena, kada je Novak bio zatočen pre deportacije od strane vlasti Australije.

Takođe, bio je korektan i posle poraza od Novaka na poslednja tri Grend slem turnira, pa i ne čudi što će ga mnogi zdušno bodriti protiv Rafaela Nadala u prvom polufinalu, koje je na programu od 04.30.

Očekivano je da na tribinama bude i lepša polovina Matea Beretinija, australijska teniserka Ajla Tomljanović, koja ga je svojevremeno bodrila i kada je igrao protiv Novaka u velikim Grend slem duelima poslednjih godinu dana.

Zbog toga, možda će i australijska publika imati više naklonosti prema Italijanu, koji je na dobrom putu da postane "australijski zet". Doduše, i to je pitanje, jer zbog mržnje koju iz dana u dan publika u Melburnu prikazuje prema Novaku Đokoviću, iako je njihov devetostruki šampion, možda će i favorizovati Rafaela Nadala kako bi došao do 21. Grend slem titule.

Ajla važi za jednu od najatraktivnijih teniserki na turu, a svojevremeno je imala i burnu vezu sa Nikom Kirjosom, koji ju je prevario sa bivšom teniserkom srpskog porekla.

Ajla je iz mešovitog braka Hrvata i Bošnjakinje. Rođena u Zagrebu, na početku karijere je igrala za Hrvatsku, ali je kasnije postala državljanka Australije i počela je da nastupa pod zastavom ove zemlje. Otac joj je čuveni hrvatski rukometaš, Ratko Tomljanović, koji je osvojio titule prvaka Evrope 1992. i 1993. godine, dok joj je mama bošnjakinja Emina.

Pogledajte u nastavku i neke od njenih fotografija:

Video: Beretini uz lepu Hrvaticu na Vembliju preboleo poraz od Novaka: Ovako je ludovao zbog Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA