≫ 

Mekinro: "Neki misle da je Đoković Dart Vejder, velika trojka je sa druge planete"

On je takože izdvojio Danila Medvedeva kao tenisera koji je spreman za velike stvari

  • 2
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Višestruki Grend slem šampion Džon Mekinro naveo je da je vrlo bitno da teniseri pokazuju različite ličnosti, da je to bitno za "beli" sport kako bi se neko poistovetio i ostao njemu privržen.

Između ostalog, on je tu napomenuo da neki posle sage Novaka Đokovića u Australiji ne vole najboljeg tenisera sveta, ali i da to ima pozitivno stranu.

- Tenisu su potrebni teniseri koji imaju svoju ličnost. Potrebno je da imaš interesovanje za nekoga, nezavisno od toga da li ga smatraš lošim. Evo, neki Đokovića posmatraju kao Dart Vejdera ili obožavaju Rodžera Federera. To nisu ekipni sportovi pa da navijate za tim iz svog grada ili države, ovde je potrebna ličnost pojedinca kako bi se ljudi zainteresovali. Biće teško da se ne fokusiramo na tri igrača koji su obeležili ovu eru. Ono što su oni učinili je izvan pameti, kao da su sa druge planete - kazao je Mekinro koji je takođe smatrao da je njegovih sedam Grend slem titula nekada izgledalo nedostižno.

- Gledamo u ove tri legende koje rade neverovatne stvari, a igraju u istoj eri. Ipak, smatram da je potrebno osvrnuti se okolo i ukazati pažnju ostalim momcima jer je budućnost stigla i velika trojka neće biti tu večno. Saglasan sam sa Nikom (Kirjosom prim. aut) i nadam se da će on biti jedan od tih koji će se fokusirati i učiniti šta je potrebno da osvoji neki veliki turnir - izjavio je Mekinro.

On je takože izdvojio Danila Medvedeva kao tenisera koji je spreman za velike stvari.

- U međuvremenu, sviđa mi se kako se Medvedev ponaša na terenu, on je ličnost za sebe. Izgleda kao šahovski velemajstor, ostali vide da je vrlo moguće izdvojiti se od ostalih po tom pitanju - zaključio je Mekinro.

Video: Patrijarh pričestio Đokovića u Hramu svetog Save: Novak uživao u druženju s decom za školsku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    27. januar 2022 | 18:55

    Ja bi pre rekao da je Novak ko sv Ilija gromovnik

  • eNL

    27. januar 2022 | 16:29

    ovaj Mekinro daje izjave kako vetar duva, tako da više nije zanimljivo kad on nešto upoređuje ili analizira a već sutra sam sebe demantuje. ono što je meni uvek smetalo kod ovih tenisera je to što oni daju izjave na svojem maternjem jeziku a šta mislite kad bi Mekinro i ona gluperda Wilander progovorili na srpskom ili turskom jeziku 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA