≫ 

Đokovići na ručku kod patrijarha, Novak sedeo kraj Porfirija

Otac najboljeg tenisera sveta objavio fotografije

  • 35

Najbolji tensier sveta Novak Đoković i dalje je na prinudnom odmoru, pošto su ga vlasti Australije deportovale iz zemlje posle ukidanja vize.

Umesto da sprema taktiku za samu završnicu Australijan opena, gde bi se sigurno borio za titulu, Nole vreme provodi u Srbiji u krugu najmilijih.

Ovog četvrtka viđen je u Hramu Svetog Save na liturgiji sa majkom Dijanom i ocem Srđanom i tom prilikom se i pričestio, a ujedno je oduševio i mališane koji su ga ubrzo opkoliili.

Posle svih dešavanja posredstvom društvenih mreža oglasio se i njegov otac Srđan, koji je otkrio još neke zanimljive detalje.

- Danas smo, uz više stotina vernika, u hramu Svetog save prisustvovali liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu. Praznike je najlepše obeležiti sa porodicom, a nasmejana dečija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca. Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima - napisao je Srđan Đoković na Instagremu i objavio fotografije druženja sa patrijarhom.

Novak će još neko vreme odmarati, a onda će se uputiti na turnir koji se održava u Dubaiju, pošto je potvrdio da će tamo učestvovati krajem februara. Biće to njegov prvi turnir u 2022. godini.

Video: Patrijarh pričestio Đokovića u Hramu svetog Save: Novak uživao u druženju s decom za školsku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    27. januar 2022 | 19:45

    Kakva ljudina, kakva velicina je Novak Djokovic, jednostavno ponos!!! Velika podrska za porodicu Djokovic i Novaka. Napred Nole u nove pobede i titule, dzaba lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!! PODRSKA OD TVOJE C.ZVEZDE I DELIJA

  • Драган

    27. januar 2022 | 18:59

    Паметан и вредан човек увек ради важне ствари .Браво Ноле .Да те Срећа прати у животу !

  • Samo ja

    27. januar 2022 | 19:38

    Divno 💖💖💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA