Beretini spreman za okršaj s Nadalom: "Znam da mogu da pobedim"

Italijan željno iščekuje polufinale Australijan open

  • 4
Mateo Beretini

Foto: Tanjug / AP

Australijan open je došao do same završnice, u petak ujutru  na programu su polufinala muškog singla, a program će od 04.30h po našem vremenu otvoriti Mateo Beretini i Rafael Nadal.

Beretini je izneo svoje utiske pred jedan od najvažnijih mečeva u karijeri, a u najavi meča je istakao da veruje da može da pobedi Rafaela Nadala i plasira se u svoje drugo Grend slem finale nakon Vimbldona 2021. godine.

- Meč protiv Nadala u "Rod Lejver Areni" u polufinalu Australijan opena je nešto što sam sanjao kao dete. Zaista želim da pobedim u tom meču. Znam da to i mogu. Biće to jedan zaista težak meč - rekao je Beretini.

Beretini i Nadal su se do sada sastali samo jedanput, a bilo je to baš u polufinalu Grend slema, u pitanju je Ju-Es Open. Tada je Nadal maksimalnim rezultatom savladao Italijana, plasirao se u finale i osvojio titulu savladavši Danila Medvedeva. Ove godine na prvom Grend slemu sezone crta se sličan scenario za Španca, a Beretini je sada silno motivisan za revanš.

Imaće Beretini i veoma lepu podršku sa tribina, pošto će tamo izvesno sedeti i njegova devojka Ajla Tomljanović čije slike možete pogledati u galeriji ispod.

Video: Beretini uz lepu Hrvaticu na Vembliju preboleo poraz od Novaka: Ovako je ludovao zbog Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA