Nadala pitali da li je plakao na kraju meča, a onda je dao odgovor koji je naježio njegove navijače

Priznao je Španac da je bio na korak od toga da kaže zbogom tenisu, pa mu je plasman u finale AO toliko značio u emotivnom smislu

  • 13
Rafael Nadal Printskrin: Twitter.com/@AustralianOpen

Rafael Nadal će se boriti za rekordnu 21. Grend slem titulu, čime bi mogao da nadmaši Novaka Đokovića i Rodžera Federera na večnoj listi.

Nadal je slavio u polufinalu Australijan opena protiv Matea Beretinija, koji je bio ispod svog nivoa i samo je u trećem setu uspeo da ublaži poraz.

Španac je posle trijumfa imao izliv emocija, kada je glavu spustio na torbu za rekete. Nije bilo jasno da li je plakao, pa su ga novinari na konferenciji upitali o tome, a Nadal je dao emotivan odgovor.

- Ne znam, kao što sam rekao, prošao sam kroz mnogo izazovnih momenata, mnogo dana rada gde nisam video svetlo na kraju tunela. Ali, i dalje sam radio i dobijao ogromnu podršku od strane mog tima i porodice bez ikakve sumnje.

- Da, bilo je mnogo razgovora sa timom, porodicom o tome šta će se desiti ako se se stvari nastave kao što su bile, razmišljao sam da je možda to šansa da kažem zbogom.

- Da, nije prošlo mnogo meseci od toga. Da budem u mogućnosti da budem ovde gde sam sada, ne znam, zaista ne mogu da objasnim rečima koliko mi je ovo bitno u smislu energije, u smislu ličnog zadovoljstva, u smislu zahvalnosti za podršku koju sam dobio od navijača, a posebno od meni najbližih ljudi - opisao je Nadal.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. januar 2022 | 09:44

    Uklonili su ti konkurenciju, oslobodili ti prostor za laku pobedu, a ti se i sada "boris" sa samim sobom. Vreme ti je da spakuješ reket.

  • T

    28. januar 2022 | 10:50

    Mozes da zahvalis politicarima ako osvojis AO. Izbacili najboljeg da ne bi uzeo jos jedan GS. Nikakva pobeda ti nije. Namestaju ti meceve da igras prvi da bi vise odmarao za finale. Sve rezirano, barem svakom normalnom to je jasno...

  • Čox

    28. januar 2022 | 09:55

    A jel ti drago što su Noleta poslali kući? Da nisu,već bi bio u Španiji! Nole bi ti već spakovao kofer!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA