Novak digao Budvu na noge, masa oko njega, služene mu priganice pre velikog priznanja grada

Đoković, uz prisusto velikog broja građana, stigao na ceremoniju u Opštinu Budva gde mu je uručeno priznanje počasnog građanina crnogorske metropole turizma

  • 7

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je u Crnoj Gori još jednim lepim povodom -  danas će zvanično postati počasni građanin Budve!

Kako je juče najavljeno iz PR službe Opštine Budva, nakon sastanka koji će biti upriličen ovim povodom, u sali SO Budva održaće se ceremonija svečanog uručenja ovog najvećeg priznanja opštine Budva.

Skupština opštine Budva je još tokom 2018. godine donela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma.

- Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svesti za unapređenje vrednosti demokratskog društva - rečeno je u saopštenju.

Novaka je u Budvi dočekao veliki broj građana ovog crnogorskog letovališta i "prestonice turizma", osvajač 20 Grend slem pehara probijao se kroz masu oduševljenih ljudi do zgrade opštine ispred koje ga je sačekao sveštenik i gde je poslužen starim dobrim specijalitetom - tradicionalnim priganicama, što je zabeleženo i kamerama RTV Budva.

Očito se Novaku veoma svidela sva pažnja koju dobija od Budvana, bio je vidno raspoložen i razdragan što mu je učinjena tako velika i važna čast u ovom gradu, u turističkoj meki.

Dolazak Novaka pred Budvane i ulazak u "gradsku kuću" ispraćen je taktovima pesme "Veseli se srpski rode", da ugođaj svima bude kompletan.

Video: Novaka pogodili stihovi Oj, Kosovo Kosovo: Đoković se veselio u Budvi uz patriotsku pes,mu

Video: Patrijarh pričestio Đokovića u Hramu svetog Save: Novak uživao u druženju s decom za školsku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    28. januar 2022 | 11:48

    Bravo za Budvu, za predsednika Opstine,za Srpsku Spartu, tako treba da se ponasa prema najboljem na Svetu. Posle Niksica odakle su Djokovici i Budva ukazuje veliku cast, Novak dobija priznanje u zemlji njegovih djedova i pradjedova, dakle svoj na svome. Srecno Novace i napred u nove pobede i titule!!!

  • Marko cg primorje

    28. januar 2022 | 11:30

    Svaka čast na dočeku voli Nole cg volimo i mi njega

  • Febo

    28. januar 2022 | 11:16

    Tako braco Srbi,tako i treba da docekamo najpoznatijeg medju nama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA