≫ 

Težak skandal na AO: Medvedev brutalno izvređao sudiju zbog Cicipasa i njegovog oca!

Desio se kratak spoj u glavi ruskog tenisera

  • 4
Danil Medvedev, sudija, Australijan open 2022, Stefanos Cicipas Printskrin: Eurosport

Ruski teniser Danil Medvedev režirao je ozbiljan skandal tokom polufinalnog meča na Australijan Openu sa Stefanosom Cicipasom. Ruski igrač je u drugom setu, iznerviran, žestoko verbalno napao glavnog sudiju Đaumea Kampistola, zbog toga što dopušta da otac grčkog tenisera suflira sinu tokom meča - što je zabranjeno.

- Da li su ti lud, hej da li si lud? - upitao je povišenim glasom Medvedev sudiju, na šta se ovaj okrenuo ka Rusu, koji je potom prešao na stvar:

- On može da priča sa ocem kod svakog poena. Da li si glup? Njegov otac može da mu priča kod svakog poena - pojačavao je Danil, a onda krenuo da urla iz sveg glasa:

- Njegov otac može da mu suflira kod svakog poena! Njegov otac može da mu suflira kod svakog poena! Odgovori mi na pitanje! Da li ćeš mi odgovoriti na pitanje? Da li možeš da mi odgovoriš na pitanje, molim te? - u dahu je ispalio Medvedev.

Sudija se tek tada značajno okrenuo, odgovorio Rusu nešto što se ovome nije dopalo, pa je ovaj nastavio u istom maniru - potpuno van sebe od besa:

- O moj bože, pa ti si tako loš čovek. Kako možeš biti tako loš u polufinalu Grend Slema. Pogledaj me! Tebi se obraćam! - dreknuo je Medvedev opet, najjače do tada, iskolačenih očiju.

- Šta hoćeš? - zauzeo je stav sudija, i dalje pribran i smiren.

- Da ga kazniš za "koučing" jer mu otac stalno suflira - ponovio je Mevedev, a onda nazvao sudiju "malom macom (small cat)" jer, kako je rekao, hoće da ostane pristojan da ne upotrebi drugu reč za mačku koja ima dvojako značenje (pussy).

Inače, Cicpas je u Melburnu već opominjan za "koučing", baš u meču koji je sudila Srpkinja Marijana Veljović, a ni to nije prvi put da Grk sluša savete od oca tokom meča, zbog čega je često na udaru protivnika i sudija.

Video: Doček za Đokovića u Budvi: Devojčice pevaju Veseli se srpski rode, Novak jede priganice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    28. januar 2022 | 12:39

    Nisam sigurna šta je skandaloznije. Sudijino ili Medvedovo ponašanje. Niti je sudija trebao da dozvoli šta je dozvolio, niti je Medvedev trebao da se ponaša kako se ponašao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA