Zanimljiva odluka Australijan opena: Medvedev kažnjen pred veliko finale protiv Nadala

Ruski teniser moraće da plati zbog svađe sa sudijom u polufinalu

  • 39
Danil Medvedev, sudija, Australijan open 2022, Stefanos Cicipas

Foto: AP/Tanjug

Sutra ujutru saznaćemo novog šampiona Australijan opena, nakon što je Novaku Đokoviću uskraćena šansa da odbrani trofej osvojen prošle godine sramnim ukazom Minista za imigracije, Aleksa Hoka uz potvrdu Federalnog suda da mu se oduzme viza.

U tom meču od 09.30 časova po našem vremenu sastaće se Danil Medvedev i Rafael Nadal, gde će ovaj drugi imati šansu da izbije na prvo mesto po broju osvojenih Grend slem titula ispred Novaka i Federera.

Organizatori su pred sam susret odlučili da izreknu sankcije ruskom tenieru i on će morati da plati čak 10.750 evra zbog oštrih reči koje je uputio sudiji na susretu protiv Stefanosa Cicipasa.

Podsetimo, Medvedev je u petak "poludeo" na sudiju posle gubitka drugog seta zato što je bilo jasno da Cicipas koristi takozvani "koučing" odnosno da dobija savete od svog oca.

- Njegov otac priča svaki poen. Jesi li glup? Njegov otac priča svaki poen! O, Bože! Ti si tako loš čovek! Kako možeš da budeš tako loš u polufinalu Grend slema - vikao je Medvedev, a potom je sudiju nazvao "malom mačkom - što je na englskom uvredljivo.

Videćemo da li će ovo uzdrmati Rusa ili mu samo dati dodatnu snagu i inat da krene po novu Grend slem titulu.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. januar 2022 | 13:52

    Čudi me kako ga nisu kaznili da ne igra finale, da Nadal sigurno osvoji titulu...možda bi da ne moraju vratiti novac onima koji su kupili karte i sponzorima... 😉🙃🤣

  • Zoki

    29. januar 2022 | 13:50

    Valjda je svima jasno da je namesteno da Nadal osvoji. Isto kao Marej Olimpijadu u Londonu. Cuda rade MI6, i Bil Gejts. Pogledajte samo slike Nadala sa ovim zlikovcem,jednim od tvoraca Covida 19.

  • DV

    29. januar 2022 | 13:19

    Zapadne sile su cudo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA