≫ 

Raikonen junior u bolidu: Kimijev naslednik odvezao prve krugove

''Voli automobile, ali su mu trenutno draži motori'' - rekao je nedavno ''Ledeni Finac''

  • 0
Kimi raikonen sa sinom Robinom na kartingu printscreen: Instagram/kimimatiasraikkonen

Formula 1 odmara. Trenutno traje letnja, jednomesečna pauza u kojoj vozači odmaraju dok inženjeri rade punom parom kako bi poboljšali bolide. Svoj odmor Kimi Raikonen iskoristio je da se druži sa svojom decom i da ih po prvi put odvede na karting. Sin Robin je vozio svoje prve krugove, dok će ćerka Riana sačekati još koju godinu za to.

Kimijev naslednik Robin ima četri i po godine i tata je odlučio da je pravo vreme da isproba brzinu.

Ponosni otac se pohvalio fotografijama na svom Instagram profilu sa naslovom ''ACEMAN BEGINS'', aludirajući na njegov nadimak ''Icemen'', odnosno ''leteni čovek''.

 
 
 
View this post on Instagram
ACEMAN BEGINS.A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Voli automobile, ali trenutno su mu draži motori. Ko zna, danas voli jednu stvar, sutra možda se to okrene za 180 stepeni. Verovatno ćemo ga na leto voditi na karting i ako mu se svidi može da vozi. Nikada ne znaš sa decom.

-Nije me briga da li će mu to biti samo hobi, ako bude samo hobi bolje po mene - rekao je Kimi Raikonen u aprilu ove godine.

Tu je bila i dvogodišnja ćerka Riana. I ako ju je tata stavio u bolid ipak je napisao da će se sa momcima družiti tek za neku godinu.

Kimi Raikonen sa cerkom Rijanom Kimi Raikonen sa ćerkom Rianom; printscreen: Instagram/kimimatiasraikkonen

Naredna trka Formule 1 na programu je prvog septembra u Belgiji na stazi Spa Frankoršamp, ali Kimi kao i svi ostali vozači, u bolide sedaju već 30. avgusta kada će voziti prve treninge.

(Filip Ištvanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA