≫ 

Markes preticanjem u poslednjem krugu osvojio 6. titulu!

Ukupno osmu ako računamo i one u klasama 125cc i Moto2

  • 0
Mark Markes

Printskrin: Twitter/Moto GP

Španski vozač Mark Markes odbranio je titulu u Moto GP konkurenciji, pošto je na četiri trke do kraja stekao nedostižnu prednost u odnosu na prvog pratioca Andreu Dovicioza!

Markez je do tih nedostižnih bodova stigao trijumfom na VN Tajlanda, u 15. trci ovogodišnjeg šampionata. I to posle neverovatnog finiša i preticanja Fabija Kvartarare.

Vozač Petronas Jamahe je juri prvu pobedu, imao prednost do poslednjeg kruga, ali je onda poklekao prilikom poslednjeg napada Markesa.

 

Ovo je ukupno osma titula za vozača Honde, šesta u kraljevskoj klasi (ima još i u klasama 125cc i Moto2), a ispred njega su - računajući tu kraljevsku klasu - samo Valentino Rosi (7) i Đakomo Agostini (8).

Maverik Vinjales iz Jamahe je bio taj treći na podijumu, ali nijednog trenutka nije uspevao da ugrozi vodeći dvojac. Doviciozo je bio četvrti uz 11 sekundi zaostatka za Markesom, Rins peti, Morbideli šesti...

>>> I dalje Barsa ne blista, ali je počela da pobeđuje. Pali su Hetafe, Viljareal, i u sredu Inter teškom mukom. Sad joj u goste stiže Sevilja (21.00), tim koji 10 godina ne zna za uspeh na Kamp Nou. Kvota na keca je 1,55, a na keca uz gol gostiju (1&GG) 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Sevilja.

Pogledajte snimak preticanja koji je odlučio pobednika trke na Tajlandu:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA