≫ 

Hamilton je običnom fotkom možda najavio jedan od najvećih šokova u istoriji Formule 1!

Britanski vozač kao da najavljuje prelazak u najslavniji tim u auto-moto sportu

  • 2
Formula 1 Foto: Tanjug/AP

Vozač Mercedesa Luis Hamiltom nagovestio je fotografijom na Instagramu da bi naredne sezone mogao da se desi prelaz koji bi mogao da uzdrma ceo svet Formule 1 i da iz Mercedesa ode u Ferari.

Tome se bar nadaju navijači Ferarija koji su videli fotografiju Britanca pored ovog automobila uz pitanje "srećna vam nedelja, ko hoće da se provoza sa mnom?".

Hamiltonu ugovor težak oko 40 miliona funti godišnje ističe naredne godine, a situacija prelaza u Ferari zaista bi bila malo verovatna zbog svega što se dešava u Formuli 1 poslednjih godina.

Što timski, što pojedinačno. Mercedes je na pragu šeste uzastopne titule u konkurenciji konstruktora dok Hamilton gura ka odbrani titule u pojedinačnoj konkurenciji. Uz to, ima savršenog partnera u Valteriju Botasu, ali...

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Sunday World. Who wants to come for a ride with me?A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

I sam Toto Volf, šef tima Mercedesa je svestan da "mečka" nema nešto što ima Ferari.

- Moramo da priznamo da je u glavi svakog od vozača da sedne u kokpit bolida Ferarija. To je ikona Formule 1 i u timu smo pričali o tome. Morate da budete otvorenog uma jer će vozači istraživati te mogućnosti. Uvek smo i sa Luisom bili otvoreni po pitanju ovog razgovora. Voleli bismo da ostane, ali ako se rastanemo to bi bilo vrlo, vrlo u pozitivnom maniru i bez drame - rekao je Volf.

Ova mogućnost je ono što trenutno brine one koji podržavaju Mercedes bez obzira na skorašnje probleme sa motorima na Ferariju, ali i činjenici da nemački brend dominira u turbo-hibridnoj eri.

Zbog toga se možda ova privlačnost logoa sa propinjućim konjem ispostavi kao isuviše primamljiva i za Britanca, što bi svakako bilo jedan od većih šokova u istoriji najbržeg cirkusa na svetu.

Video: Ovi policajci mogu bez problema da stanu Hamiltonu na crtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    7. oktobar 2019 | 07:47

    Neeeeeeeeee, ogadice mi Ferari.

  • Antap

    7. oktobar 2019 | 09:40

    Biće mi drago. Da gleda u leđa vozačima Mercedesa, koji mu je savršenim bolidima omogućio da osvoji većinu titula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA