• 7

Zašto Šumaher drži u tajnosti svoje trenutno stanje?

Nemac je taj koji ne dozvoljava da mu iko dođe

  • 7

Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela, obratila se javnosti povodom optužbi da nikom ne dozvoljava da vide njenog supruga!

Podsetimo, Korina je napadnuta od strane Vilija Vebera, nekadašnjeg Šumijevog menadžera, koji se požalio da ne može da dođe do svog prijatelja.

- Znam da je Šumaher loše, ali nažalost ne znam kakav napredak postiže. Korina me sprečila da ga vidim. Verovatno se boji da ću videti šta se događa i objaviti istinu. U potpunosti verujem u Mihaelovo ozdravljenje jer znam da je on borac. Ako postoji mogućnost da se spasi, ovo možda nije kraj. Molim se za njega i uveren sam da ćemo ga ponovo videti - rekao je Veber.

Korinin odgovor na ovo stigao je vrlo brzo:

Korina Šumaher

Korina, supruga Mihaela Šumahera Foto: AP/Tanjug

- On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, sledimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi to radimo. Tako osetljivu temu držimo u tajnosti, jer on tako želi - istakla je Šumijeva supruga.

Pomenućemo i to da je Šumaher pre nešto više od pet godina doživeo nesreću na skijanju, a od tada nije viđen u javnosti. Takođe, razne informacije o njegovom stanju s vremena na vreme kruže u medijima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Niko

    Ko zna dal je ziv uopšte...?

  • Schumi

    Onda je stvar jasna, ako je naravno tacno ovo sto je Korina izjavila. On je ipak svestan, ako moze da se izjasni odnosno da zahteva da sve ostane pod velom tajne. Daj Boze da je tako...

  • Valentina

    Novac je jedini razlog, jer i dalje pristize na osnovu raznih sponzorskih ugovora, prava itd. Kad bi javnost znala pravo stanje, novac više ne bi dolazio u velikim količinama.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima