Teško bolesnog Šumahera tajno uslikali prikovanog za krevet: Psihopate za fotku traže bogatstvo

Izgrednici nisu želeli da ispoštuju privatnost teško bolesnog vozača

  • 6

Još od 2013. godine stanje Mihaela Šumahera je jedna od najstrožije i najbolje čuvanih tajni na svetu, ipak, utisak je da je napravljena prva fotografija slavnog vozača, i to krišom, bez bilo kakvog odobrenja.

Svojevrstan skandal potresa sve oko legende Formule 1, jer brotanski Metro tvrdi da je nepoznata osoba ponudila na crnom tržištu fotografiju Šumahera kako leži prikovan za krevet u svojoj kući u Ženevi. Naime, Nemac je tamo na kućnom lečenju, a "izgrednik" je nakkao uspeo da mu se približi i navodno ga uslika.

Uz sve to, ovaj mediji tvrdi da je ponuđena cena otkupa fotografije od 1.120.000 evra.

Svetski mediji prenose kako je Korina, supruga Mihaela Šumahera, u kontaktu sa policijom koja je obaveštena, sa ciljem da se po svaku cenu sačuva privatnost vozača.

Mihael Šumaher Foto: AP/Tanjug

Od 29. decembra 2013. godine pa sve do danas, ne računajući te prve dane nesreće, život Mihaela Šumahera je obavijen velom tajne. Praktično se ne zna ništa. Osim toga da živi u svojoj kući na Ženevskom jezeru i da je konstantno pod nadzorom tima od 15 lekara.

DA podsetimo, do sada je porodica Šumaher potrošila oko 50 miliona evra na Mihaelovo lečenje. Doduše, to ništa ne ugrožava finansije s obzirom na to da je tokom karijere zaradio preko 800 miliona evra.

(Telegraaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    24. januar 2020 | 13:12

    Ovo je BRUKA šta rade sa ovim čovekom zbog para! :( De su borci za ljudska prava itd.. Itd..

  • Milan

    24. januar 2020 | 13:17

    Džaba čoveku Bogatstvo kad ovako završi

  • JO

    24. januar 2020 | 14:56

    Klasičan primer: Kakve su ti misli takav ti je život. Njemu spasa nema. Ovako mogu da ga održavaju do zadnje parice ali biljka ostaje biljka. Nikad ga nisam voleo jer je loš čovek bio i za konkurente a i za svoj tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA