Luis Hamilton imao krizu karijere u karantinu: Hteo sam da napustim Formulu 1

Ko bi rekao da bi 35-godišnjem šampionu ovako nešto palo na pamet?

  • 1
Luis Hamilton Foto: Tanjug/AP

Šampion Formule 1 Luis Hamilton trebalo je da se ove sezone bori za istoriju i sedmu titulu šampiona, ta ideja je odložena zbog pandemije korona virusa, a Britanac baš tokom pauze otkriva da se borio sa motivacijom.

On bi pokušao da izjednači rekord Mihaela Šumahera sa sedam titula, a tokom karantina se zapitao da li bi trebalo da nastavi da se trka.

- Imao sam dane kad se probudim i osećam grogirano, ne osećam nikakvu motivaciju. Pomislim, "Isuse, gde mi idemo, šta je sledeće, da li da nastavim uopšte da se trkam? - otkriva Hamilton u videu koji je snimio Mercedes.

On je govorio o ovom problemu tokom nedelje posvećene mentalnom zdravlju i kaže kako je tražio načine da prevaziđe ovaj problem.

- Mislim o svim tim stvarima i pomislim "dođavola" a onda sat vremena kasnije kada me prođe kažem "prokletstvo, pa ja volim ovo što radim"! Zašto bih uopšte razmišljao o prekidu karijere - pita se Hamilton.

Britanac kaže da se na kraju sve svodi na to da se čovek oseća komforno u poslu koji radi i svojoj koži.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA