≫ 

Mislim da je ovo najviše što će moći da uradi: Nemački doktor progovorio o stanju Šumahera!

Lepa vest je što nije zakucan za krevet, loša da je u svojevrsnom vegetativnom stanju

  • 22
Mihael Šumaher Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Nemački neurolog Erih Riderer nedavno je bio gost u dokumentarcu francuskog TMC-a posvećenom legendarnom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru!

Naravno, akcenat je bio na nesreći koju je Šumaher imao 2013. godine i od tada se praktično ništa nije mogli značajnije čuti o njegovom stanju. A pogotovo videti kako danas izgleda bivši vozač Ferarija.

Ipak, u međuvremenu su upravo od Riderera stigle određene informacije:

- Mihael Šumaher je budan, diše, srce mu ima lep ritam. Verovatno može i da sedne, čak možda i da napravi neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga. Mislim da je ovo najviše što će on moći - prenosi ridererove reči italijanski "Korijere delo Sport":

- Povrede koje je zadobio su trajne prirode i ne postoji reverzibilan proces koji bi ga doveo u pređašnje stanje. On je u svojevrsnom vegetativnom stanju, što znači da jeste budan, ali ne odgovara.

Podsetimo, nedavno se pojavila i informacij da će Šumaher ići na operaciju matičnim ćelijama za obnavljanje nervnog sistema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko Marinković

    19. septembar 2020 | 12:34

    Ne razumem ovog Doktora. Budan je,može da sedne,čak može da napravi i par koraka(uz nečiju pomoć),ali vegetira? Na kakvim je supstancama ovaj lik?

  • Aleks

    19. septembar 2020 | 13:34

    Nije istina da nekakav Dr prica kako je Schumiju. SVI imaju zabranu. Jedino najblizi clanovi porodice mogu nesto o njemu da izjave, A ONI NISTA NE PRICAJU.

  • K1

    19. septembar 2020 | 15:45

    Dok su drugi kocili on je pritiskao gas..zato je najveci..zavoleo sam formulu zbog njega kao klinac..kad se povuko vise ne pratim..nije vise to ,to..on i Senna kisni covek najveci ikad💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA