Otkriveno kako Šumaher komunicira s porodicom i prijateljima: Ne može da priča, sve radi očima

Bivša žena Flavija Brijatorea Elizabeta Gregorači očigledno je došla do informacija o stanju legendarnog šampiona i to je podelila s javnošću

  • 3
Mihael Šumaher Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Stanje Mihaela Šumahera, legendarnog šampiona Formule 1 i dalje je jedna od najvećih misterija u svetu sporta. Porodica slavnog Nemca odlučila je da sve informacije o njemu drži daleko od očiju javnosti, a njihove kuće u Švajcarskoj i Majorci pretvorene su u pravu modernu bolnicu, gde Šumaher ima negu od 24 sata svakog dana.

Retko isplivaju informacije o njegovom stanju, najčešće je to bilo od strane određenih doktora ili njegovih bliskih prijatelja, koji su imali priliku da ga posete, poput Žana Toda, bivšeg šefa Ferarija i Mihaelovog velikog prijatelja.

Sada je novu informaciju od Šumaheru dala Elizabeta Gregorači, italijanska manekenka i TV lice, koja je najpoznatija po tome što je bivša žena Flavija Brijatorea, italijanskog biznismena i bivšeg šefa Renoa u Formuli 1.

Ona je trenutno u VIP Velikom bratu u Italiji, gde se dotakla i teme Šumahera. Nije isključeno da je iz krugova svog bivšeg supruga dobila određene informacije o stanju legendarnog vozača Formule 1, koji je od nesreće u francuskim Alpima u decembru 2013. godine faktički u vegetativnom stanju posle teških posledica od udarca glavom o stenu posle pada tokom skijanja.

- On ne može da priča, komunicira očima. Samo tri osobe mogu da ga posete i ja znam ko su one - rekla je Gregorači, koja je rekla i da se Šumaher trenutno nalazi na Majorci.

- Njegova žena je od kuće napravila bolnicu - poručila je Gregorači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    30. septembar 2020 | 11:42

    Sumi , samo napred !

  • Sladja

    30. septembar 2020 | 12:32

    Zao mi ga je beskrajno,tako da završi,nije fer!Sena,pa on,stvarno veliki ljudi,hrabrog srca.

  • Boki

    30. septembar 2020 | 11:52

    Džaba i pare i sve kad je bolestan ! Mogao uživati u životu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA