Kakav maler za srpskog automobilistu: Otpao mu točak pola kruga pre kraja trke i izgubio bodove

Miloš Pavlović baš nije imao sreće u Francuskoj

  • 0
Miloš Pavlović automoto

Foto: MN Press

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov timski kolega Meksikanac Raul Guzman, na prvoj trci poslednjeg trkačkog vikenda u okviru ovogodišnjeg Lamborgini Super Trofeo takmičenja, ostali su bez sigurnih bodova u poslednjem krugu trke posle mehaničkog problema zbog otpadanja točka.

Samo pola kruga pre kraja trke na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marselja, Guzmanu sa „hurakana“ iznenada otpao zadnji levi točak, čime je trka završena pre vremena.

Na ovaj bizaran način završilo se sjajno izdanje posade sa startnim brojem 41, a time su ujedno nestale i sve nade za osvajanje titule koja je na početku godine, naročito posle pobede na prvoj trci, bila veoma dostižan cilj.

- Odustajanje u poslednjem krugu trke celu situaciju čini još težom. Šta da se radi, bavimo se tehničkim sportom i potrebno je da sve funkcioniše kako treba da bi se došlo do pozitivnog rezultata. S obzirom na ovaj peh, naše šanse da osvojimo šampionat više ne postoje, pa ćemo sad dati sve od sebe da ovogodišnju sezonu završimo na što bolji način, po mogućstvu na podijumu na kraju nedeljne trke kojom se okončava šampionat - rekao je Pavlović.

Druga trka u Francuskoj, poslednja ove sezone u Lambrogini Super Trofeo takmičenju, na programu je u nedelju od 9.10 časova.

(Teelgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA