≫ 

Grožan se javio iz bolnice posle jezive nesreće u Bahreinu, obe ruke mu u zavojima

Oglasio se francuski vozač...

  • 0

Francuski vozač Formule 1 Roman Grožan oglasio se iz bolnice posle stravične nesreće u Bahreinu i požara u kojem je jedva izbukao živu glavu.

On se zahvalio fanovima na porukama podrške, a prema informacijama, osim opekotina na rukama, nema ozbiljnijih povreda opasnih po život.

- Samo želim da poručim da sam dobro, manje-više. Hvala svima na porukama. Možda neću moći da odgovaram u narednom periodu na poruke, ali FIA medicinski tim brine o meni i neadam se da se uskoro vidimo - poručio je Grožan na Instagramu.

Francuz (34), koji ima dva sina i kćer, punih 11 sezona se takmiči u Formuli 1. Deset puta se našao na podijumu sa Lotusom, a ova sezona je trebalo da mu bude poslednja u "najbržem cirkusu", jer njegov sadašnji klub Has nije želeo da produže ugovor.

Grožan je u nedelju preživeo nesreću u kojoj se zakucao u gvozdeni stub jureći 221 km/h posle čega se bolid zapalio i samo blagovremenom intervencijom izbegnuta je katastrofa. Ovaj 29. novembar Francuzu je definitivno drugi rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA