≫ 

Hteo da ispadne šmeker, sad mu se smeje čitav svet: Veću glupost od ove dugo nismo videli

Malo je reći neverovatan kiks ovog momka

  • 2
moto brazil Foto: twitter/Campeonesnet

Brazilski motociklista Andre Verisimo ovih dana je predmet lavine podmeha na društvenim mrežama, i sam je kriv zbog toga, moguće da se i sam sebi smejao pošto se prvo isplakao od muke.

Ovaj momak je na nedavnoj moto trci u svojoj zemlji izveo verovatno najveću glupost godine u ovom sportu, a i šire gledano, pošto je krenuo da slavi pedesetak metara od cilja - i gorko se pokajao zbog toga.

Hteo je da ispadne šmeker, da završi trku u stilu najvećih šampiona ovog sporta tako što je ustao i tako upravljao svojim dvotočkašem, međutim neopreznost i krajnje loša procena ga je skupo koštala.

Dvojica rivala koja su ga pratila, Osvaldo Filjo i Marselo Skaf, iskoristila su trenutak gluposti lidera i jurnula u preticanje. Verisimo je kasno shvatio šta je uradio. Brže bolje je seo na motor i dodao gas, ali uzalud, trku je završio kao treći...

Brzo su se društevene mreže "zapalile" zbog ovog poteza brazilskog motocikliste, nije dugo trebalo ljudima da krenu da ga "ubijaju" u komentarima.

- Idiot godine - kratko i jasno je poručio jedan za Verisima.

- Ponekad nema nikakve dileme kako opisati ovakve situacije i ovakve ljude: previše samouvereni? ne... sportista? ne... Imbecil!!! Ne samo zato što je izgubio prvo mesto, već samo zato što je uradio to što je uradio. On je imbecil i tačka - napisao je još jedan šokirani ljubitelj trka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    23. decembar 2020 | 20:34

    Izgubio titulu prvaka, ali dobio titulu šmekera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA