≫ 

Fetel je najveći car formule 1: Nemac posle trke čisto đubre koje su ostavili navijači

Nemac delio životne lekcije u Britaniji

  • 1
sebastijan fetel Foto: twitter/Formula2Insider

Nemački pilot Sebastijan Fetel nije završio nedeljnu trku na Silverstonu, morao je da odustane pred sam kraj, ali to mu očito nije oborilo raspoloženje, jer, na kraju krajeva, to je samo sport. U životu postoje daleko važnije stvari o kojima valja brinuti.

Možda na samoj stazi nije oduševio svoje fanove, ali je zato neposredno posle trke pokupio simpatije mnogih ljubitelja formule, najviše onih kojima ovaj sport nije na listi prioriteta.

Naime, četvorostruki svetski prvak je sa još nekolicinom ljudi, sakupljao smeće koje su na tribinama ostavili ljubitelji formule 1 u nedelju. Bilo je tu i te kako mnogo smeća koje je trebalo počistiti, pa je Fetel zasukao rukave i uz dobrovoljce počistio nered.

Fetela smo već videli u sličnm aktivnostima, iza sebe je čistio čak i delove spojlera sa staze, a sada se prebacio i na tribine. Borba za očuvanje planete se vodi primerom, a ne postoji bolji od ovog koji je dao Nemac.

Bravo za Seba!

Fetel je bio angažovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    20. jul 2021 | 01:08

    Vazno je da je Hamilton slavio a zamalo ubi momka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA