≫ 

Veliki udes u Monci: Ferštapenov bolid "pregazio" Hamiltonov, lideri Formule 1 već završili trku!

Strašne scene iz Italije

  • 7
Formula 1 Foto: Tanjug / AP

Umesto da gledamo veliko nadmetanje između Luisa Hamiltona i Maksa Ferštapena za prvo mesto u Monci, dobili smo nešto potpuno drugačije. Nakon same nesreće, može se slobodno reći da je vozač Red Bula još i dobro prošao i da je mogao da bude povređen.

Pogrešili su mehaničari, Ferštapen se zadržao isuviše dugo u pit-stopu, što je omogućilo Hamiltonu da prestigne Holanđanina. Nakon toga su pogrešili i mehaničari u Mercedesu.

Hamilton je izašao na stazu iza Landa Norisa, tik uz Maksa Ferštapena. Obojica vozača krenula su agresivno u duel, a epilog je bilo izletanje oba bolida sa staze.

- To se dešava kad ne ostaviš dovoljno prostora - samo je kratko prokomentarisao Ferštapen.

Dvojica vodećih u generalnom plasmanu time su ugrozili i svoje liderske pozicije. Videćemo da li će biti daljih reakcija i eventualnih kazni za pomenuti dvojac.

Video: Volan Ajrtona Sene, legende Formule 1, na aukciji dostigao cenu od 5576 €

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    12. septembar 2021 | 16:25

    Diskvalifikovati maxa ove sezone. Ovo sto radi je ravno ludilu. Ajde prethodne incidente sto je pravio ali ovo je pokusaj ubistva. Oreol spasao zivot hamiltonu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA