Nastavlja se "mini-rat" u F1: Ferštapen pokazao Hamiltonu srednji prst tokom treninga

Sukob između ova dva vozača se iz dana vožnje u vožnju sve više nastavlja

  • 0
Maks Ferštapen, Luis Hamilton, Formula Printskrin: Twitter / headbanger_ham

Još šest trka je ostalo do kraja sezone u Formuli 1, Holanđanin Maks Ferštapen na prvom mestu ima pet i po bodova više od drugoplasiranog Luisa Hamiltona, a njihov sukob koji traje već neko vreme je dobio nove razmere tokom treninga za Veliku Nagradu SAD-a, gde je Ferštapen pokazivao srednji prst protivniku i nazivao ga idiotom.

Ferštapen je tokom treninga bio veoma nervozan zbog nešto slabijih rezultata, a "so na ranu" mu je sipao najveći protivnik - Luis Hamilton.

Naime, Hamilton je na krajnje "bezobrazan" način pretekao Ferštapena u ciljnoj ravnini, pre nego što su obojica krenuli u novi krug. Obilazak je Hamilton izvršio s "unutrašnje strane", što je Ferštapen prvo pokušao da odbije, ali nije imao seće protiv Hamilton čiji stil vožnje je izgrađen na agresivnosti.

Prošao je plan britanskom vozaču, obišao je Holanđanina i izbacio ga sa staze, što je Ferštapen "pozdravio" podizanjem srednjeg prsta uvis, dok je putem radija rekao da je on idiot.

Video: Ima tek četiri godine, a vozi kao Hamilton: Da li biste smeli ovom klincu da izađete na crtu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA