Svetski događaj na koji su svi pozvani: Uživajte BESPLATNO u Formula 1 spektaklu

Došlo je vreme za dugoočekivani spektakl u ovom delu Evrope

  • 1
Foto: Predrag Vučković

Beogradje sutra domaćin događaja Red Bull Show Run, koji se može pratiti potpuno besplatno na centralnim gradskim ulicama.

Trasa događaja ide od Studentskog trga, preko Vasine i Trga Republike do Kolarčeve i Terazija, duž koje se prostire gledalište za publiku. Samo 1% gledalište čine tribine na kojima su sva mesta rasprodata. Na Trgu Republike prisutni posetioci moći će da uživaju u zabavnim sadržajima koji će ovo iskustvo upotpuniti i učiniti ga nezaboravnim.

Sve koji su zainteresovani da Red Bull Show Run prate uživo, organizatori savetuju da svoja mesta zauzmu do 12 časova, dok će događaj početi tačno u 13 intoniranjem himne "Bože pravde", a kompletan šou trajaće više od dva sata.

Za sve koji nisu u mogućnosti da Red Bull Show Run dožive uživo, dobra vest je da će prenos događaja moći da se prati putem Sportklub kanala, a dobro poznato lice sporta, Srđan Erceg, komentarisaće program.

Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta! Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    16. septembar 2022 | 16:41

    Cak i formula moze Vasinom, a obicnom plebsu se pisu kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA