≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko su napadači sa kojima napadate 2.000 evra?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve smo bliži početku Premijer lige

  • 2
Balkan Bet Fantazi NAPADACI Ilustracija: Telegraf/Tanjug/AP/Profimedia

Sve smo bliži početku Premijer lige (petak 21.00, meč Kristal Palas - Arsenal), a samim tim i ljubitelji Fantazija vredno rade na analizi i sastavljanju timova. Ove godine je i Telegraf u saradnji sa Balkan Betom pokrenuo svoju ligu, gde nemate nikakve uslove za učešće, a možete da zaradite 2.000 evra za prvo, 1.000 za drugo i 500 evra za treće mesto, a tu su i mnoge druge nagrade koje će biti deljene tokom samog takmičenja.

Jedna od najvažnijih odluka u odabiru svog tima od 15 igrača na Fantaziju svakako je izbor napadača, jer oni donose ogroman broj bodova.

Trenutno najpopularniji su Gabrijel Žesus (72,4%), Erling Haland (47,4%) i Hari Kejn (26,2%), koji su ovim redosledom u izboru najvećeg broja takmičara.

Na četvrtom mestu je Sem Grinvud iz Lidsa, koji se tu našao zbog toga što je najjeftiniji među napadačima jer košta samo 4,5. Popularan izbor je i Darvin Nunjez, koji je u Top 5 po izboru, a ima ga 20,1% igrača.

Intersantno je da je jedan od najskupljih napadača, Kristijano Ronaldo, koji košta 10,5 i ispred kojeg su od napadača samo Haland i Kejn sa cenom od 11,5, tek na 14. mestu kada je izbor napadača u pitanju.

Ubedljivo najpopularniji izbor je Gabrijel Žesus, čija je cena 8, a koji je bio u sjajnoj formi tokom priprema sa Arsenalom i utisak je da mu je novi klub odlično "legao".

Zanimljivo je i da je na sedmom mestu Aleksandar Mitrović, koji bi mogao da donese gomilu poena ukoliko bude prikazao istu formu kao u Čempionšipu prošle godine, kada je oborio golgeterski rekord sa 43 golova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

U nastavku pogledajte i koji su koraci da se priključite Telegraf Balkan Bet Fantazi ligi.

1. korak: Registrujete se na zvaničnom sajtu Fantazi Premijer lige.

2. korak: Nađite tab na kojem piše "Leagues & Cups".

3. korak: Kliknite na "Create or Join Leagues & Cups", a zatim i na "Join a League & Cup".

4. korak: Uđete na "Join Invitational League & Cup" i unesete kod Telegrafa koji glasi - ak085w

5. korak: Napravite tim, birajte između Salaha, Halanda, De Brujnea, Žesusa i ostalih zvezda, odaberite kapitena i srećno!

Izaberite tri napadača koja stavljate u svoju postavu na Fantaziju?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA