Fantasy se vraća posle dve nedelje pauze: Može li Mitrogol posle Srbije da “zapali” mrežu Njukasla?

Srpski napadač je i ovog vikenda primamljiv izbor

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Ian Tuttle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reprezentativna pauza je konačno iza nas. Fudbaleri Srbije ostvarili su zacrtani cilj i sa dve pobede protiv Švedske i Norveške plasirali su se u Diviziju A u Ligi nacija, a isto tako obezbedili drugi šešir na žrebu za EURO.

To može da znači samo jednu stvar - povratak Premijer lige na velika vrata, a samim tim i naše Telegraf Balkan Bet Fantasy lige za koju se i dalje možete prijaviti i takmičiti za glavnu nagradu od 2.000 evra, kao i druge vredne novčane poklone.

Trenutno je borba u samoj ligi veoma gusta, pošto šest prvoplasiranih timova na tabeli razdvaja samo šest bodova, za šta će vam svi Fantasy "stručnjaci" reći da je ništa i da se za samo jedno kolo situacija može potpuno preokrenuti.

Zbog "tumbanja" u rasporedu Premijer lige posle smrti Kraljice Elizabete II, ovo će biti i prvo kolo u kojem ćemo moći da uživamo od početka do kraja i da odlgedamo svih deset utakmica, pa samim tim neće biti brige oko toga da li ćemo nekoga zbog izostanka morati da spakujemo na klupu.

Podsećamo vas da je kod za ulazak u ligu ak085w i da ga možete uneti na zvaničnom sajtu Premijer lige ili jednostavno klikom na sledeći link ukoliko ste već registrovani i prijavljeni.

Mi vam ovog petka predlažemo tri kapitena za predstojeće, 9. kolo Telegraf Balkan Bet Fantasy lige, a tamo se nalazi jedno lice koje nas je u prethodnih deset dana više puta obradovalo.

Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović

Aleksandar Mitrović (Fulam - Njukasl)

Bez ikakve sumnje, Aleksandar Mitrović trenutno predstavlja jednog od najboljih napadača na čitavoj planeti uzimajući njegovu trenutno formu. Srpski as je uspeo da zatrese mrežu protiv Norvežana, dok je Šveđanima "ubacio" i het-trik.

Iako je postojala bojazan da se Mitrović i povredio tokom nastupa za reprezentaciju, utakmica sa Norveškom je sve dileme pobila, pa napadač spremno dočekuje okršaj protiv Njukasla, koji ruku na srce ima solidnu odbranu, ali vrlo često ume da "kiksne" na strani.

Sa druge strane, Krejven Kotidž je Mitrovićev dom i većinu svojih golova ove sezone, srpski napadač postigao je pred domaćim navijačima uključujući i onaj u prvom kolu protiv ekipe Liverpula. Stoga, ako gledate da napravite diferencijal, onda je Aleksandar Mitrović prava opcija za kapitena.

Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah (Liverpul - Brajton)

Ne ide Moa Salaha kao nekih prethodnih sezona, postiže daleko manje golova i ima dosta manje asistencija, ali to ne znači da u jednom momentu neće samo "eksplodirati" i napraviti "bum" u vašem Telegraf Balkan Bet Fantasy timu

Brajton kod kuće deluje kao odlična opcija zato, mada Galebovi ove sezone igraju fantastično i zasluženo se nalaze u samom vrhu tabele. Ipak, svakoj seriji negde mora doći kraj, a Enfild je mesto na kojem oni uslovno rečeno "manji" timovi retko dolaze do celog plena.

Salah je prošle sezone imao učinak na oba duela sa Brajtonom (po gol i asistencija), pa bi mogao da nastavi taj niz i u susretu koji je na programu u subotu.

Erling Haland Foto: AP/Tanjug

Erling Haland (Mančester siti - Mančester junajted)

Ako vas sam pomen mančesterskog derbija odbija od nagona da stavite kapitensku traku Erlingu Halandu, ne dajte da vas to zavara. Susreti između ova dva tima su u poslednje vreme umeli da budu veoma eksplozivni i da donesu veliki broj pogodaka, a Norvežanin će imati motiv da dokaže da je ova reprezentativna pauza bila samo kratkotrajni pad u formi.

Umeo je Siti da postigne i po nekoliko golova za poluvreme protiv Junajteda, prošle godine je na ovom istom mestu bilo 4:1 uz dominaciju Kevina de Brujnea, s tim da treba verovati da će ovoga puta ipak moćni Haland preuzeti šou na svoje ruke.

Uz to, ugrabite priliku da ga dovedete pre nego što mu dodatno poraste cena, pošto se to već jednom desilo u pauzi između dva kola.

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA