Ko Halanda za kapitena nije stavio, grdno se opekao: Prvi tim "probio" 600 poena u Telegraf Balkan Bet ligi!

Nekoliko sjajnih rezultata ostvarili su naši takmičari ovog povratničkog vikenda

  • 0
Erling Haland Foto: AP/Tanjug

Klupski fudbal se vratio posle reprezentativne pauze, a samim tim i Premijer liga zajedno sa našim Telegraf Balkan Bet Fantasijem!

Bilo je ovo kolo puno uzbuđenja, bilo je mnogo "tumbanja" na tabeli u samoj ligi zbog odličnih rezultata pojedinih takmičara, koji nastavljaju žustro da se bore za glavnu nagradu od 2.000 evra, kao i drugo mesto koje će im doneti 1.000 evra i treće koje ćemo nagraditi sa 500 evra.

Pre nego što damo sam rezime, podsećamo vas da možete i dalje da uđete u takmičenje unošenjem koda ak085w na zvaničnom sajtu Premijer lige, a Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi možete se priključiti i klikom na sledeći link, ako ste već registrovani.

Samo jedan takmičar za sada uspeo je da "probije" brojku od 600 sakupljenih poena do sada i zbog toga zasluženo sedi na prvom mestu. U pitanju je Vojin Radosavljević sa ekipom "Espreso i koca" koji stoji na 608 poena, a koji je u ovom kolu pre svega zahvaljujući kapitenskoj traci Erlinga Halanda došao do 92 boda.

erling haland Foto: Tanjug/Ap

Takmičar koji je trenutno na drugom mestu bio je još bolji u ovom kolu! Nemanja Stanković sa ekipom "Stellarossadibelgrad" je došao do maestralna 104 poena, a sveukupno ima deset manje od trenutno prvoplasiranog Vojina.

Treće mesto, poslednje na podijumu, za sada pripada Miodragu Matiću, koji je napravio veliki proboj upisavši čak 121 bod (što je 5.517. rezultat na celom svetu za ovu rundu!) i kao takav se sa 593 poena sa ekipom "Mlađa Kralj" zasluženo priključio kremu Telegraf Balkan Bet lige.

Pomenimo i Miloša Velebita na četvrtoj poziciji, koji sada ima 590 bodova, a koji je takođe bio odličan u ovoj rundi sakupivši 119 poena.

No, znamo svi da nije kraj dok sudija ne odsvira poslednji zvižduk! Stoga miševe i tastature u ruke i priključite se borbi za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA