Vredi li biti strpljiv sa Mitrogolom: Evo ko mogu da mu budu dostojne zamene u Telegraf Balkan Bet Fantasiju

Podsetimo, srpski napadač je morao ranije da napusti teren na prethodnom meču sa Njukaslom zbog povrede

  • 0
Aleksandar Mitrović

Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Petak je, a to može da znači samo jednu stvar - poslednje pripreme za novo kolo Premijer lige i izmene u vašem Telegraf Balkan Bet Fantasy timu. Ovog vikenda to će biti daleko izazovnije, pošto je na programu nekoliko duela timova iz samog vrha tabele, a isto tako nije sigurno da li ćemo na terenu gledati Aleksandra Mitrovića zbog povrede.

Baš te sitnice mogu presuditi da li ćete na kraju baš vi osvojiti glavnu nagradu od 2.000 evra u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi, a njoj se i dalje možete priključiti unošenjem koda ak085w ili jednostavnim klikom na sledeći link, ukoliko ste već registrovani kao korisnik na sajtu Premijer lige.

Podsetimo da ćemo nagraditi i drugoplasirani tim sa 1.000 evra, te trećeplasirani sa 500 evra, a za posebna kola do kraja šampionata vas očekuju i dodatne nagrade, pa je to dodatni poziv da ako već niste zaigrate zajedno sa nama.

Mi ćemo vas ovog petka posavetovati oko toga koga možete dovesti umesto Aleksandra Mitrovića, ako niste najsigurniji da li da ga ostavite u svojoj ekipi. Na stolu je nekoliko opcija, a treba voditi računa o budžetu, jer je cena našeg napadača višestruko skočila od početka takmičenja.

Ivan Toni

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ivan Toni (Brentford - 7.3 m)

Malo skuplja, ali istovremeno i vrlo primamljiva opcija za sve je Ivan Toni, koji igra sasvim dobro od početka sezone i počinje da podseća na onog igrača kojeg je Brenford imao u Čempionšipu, kada je postavio tadašnji rekord po broju postignutih golova u sezoni, koji je godinu dana kasnije srušio upravo naš Aleksandar Mitrović.

Toniju sledi dosta korekran raspored, pošto će igrati protiv Njukasla u gostima, Brajtona i Čelsija na domaćem terenu, Aston Vile u gostima, a potom Vulverhemptona kod kuće i Notingem Foresta u gostima.

Do sada je upisao 48 poena u devet utakmica, što je prosek od skoro 5,5 po meču, a to je nešto što za njegovu cenu sigurno ne treba propustiti, pogotovo pošto je na poslednja dva meča ostao bez učinka. Vreme je da se ponovo probudi.

Fudbal Premijer liga Aston Vila Liverpul ASton Villa Liverpool

Foto: Tanjug/AP

Oli Votkins (Aston Vila - 7.2m)

Još jedna jako kvalitetna opcija je Oli Votkins iz ekipe Aston Vile, koji je u dosadašnjem delu sezone pokazao da je solidno rešenje u napadu ovog tima, postigavši gol uz dve asistencije.

Treba naglasiti i da je sam Votkins u poslednje vreme imao poprilično težak raspored sa svojom ekipom i da tek sada treba da iskaže svoj pun potencijal. Ispred su mečevi sa Notingem Forestom, Fulamom, Brentfordom, Njukaslom u narednih par kola.

Sve to ga kandiduje za mesto u vašoj Telegraf Balkan Bet Fantasy ekipi, gde bi vrlo lako mogao da se zadrži sve do Svetskog prvenstva, posle čega ćete imati pravo na vajld-kard da popravite sve što vam se u tom momentu u vašem timu ne sviđa.

Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid Roberto Firmino

Foto: Tanjug/AP

Roberto Firmino (Liverpul, 7.9 m)

Može se reći da je Firmino poslednji igrač prema kojem se treba okrenuti u ovom momentu, pre svega zbog teška dva susreta sa Arsenalom i Mančester sitijem koji su ispred njih. Ali, Brazilac je u neverovatnoj formi, pa bi vam se takva vrsta rizika možda i isplatila.

Postigao je ukupno pet golova do sada Firmino uz one tri asistencije protiv Bornmuta, tako da sa 47 osvojenih bodova stoji na petom mestu kada su napadači u pitanju po broju poena u Premijer ligi.

Na sve to, posle pomenuta dva meča idu Vest Hem, Notingem Forest i Lids, što su susreti gde bi Firmino mogao da "ojača" svoj bodovni saldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA